Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije
Djordje je neki lepotan, lep ko slika, al mene plasi kad mi dodje u san, ima neki podmukao osmeh
brrrrr
kakva spodoba
:pop2:

- - - - - - - - - -

Boze kako sam bila zaljubljena tad kad smo bili deca
koja je radost sto sanjam samo neku tamo sliku, to je sada odrastao covek mojih godina koji ne znam ni gde je ni sta radi ni kako izgleda
al necu da ga sanjam
necu!

nemoj tako...koja se još forumašica zaljubljuje u traktoriste :rtfm:

nije
Djordje je neki lepotan, lep ko slika, al mene plasi kad mi dodje u san, ima neki podmukao osmeh
brrrrr
kakva spodoba
:pop2:

Ovaj moj Djordje ( :lol: ) iz Sakula mi je ostao duzan ovlascenje za jedan tomos apeenac koji sam dalje preprodao.Ako ga ikad sretnem,prebicu ga kao macku
bad_boys_20.gif

sanjao sam to znam sigurno al se ne sećam šta
kako vi uvek zapamtite šta sanjate a ja nikad :neutral:

Pa kad imaš čvrst san... msm sanjaš i upamtiš tako kad se budiš noću :/

Zato ja sada spavam sa sluškama, onda kad se prenem čujem muziku i samo nastavim sa smeškom da lalam bez snova i tako toga

ma nisam nikakve seksove sanjo nit neke žene

E ja jesam neku vatačinu sa mužem Mirke Vasiljević božemeoprosti :sad2::pop:

I burazera od ortakinje al ne vatačinu nego neko njuškanje samo, bilo je okej :rumenko:

jabi volo da sanjam onu aleksandru al mi neide da je ubacim u san

:heart:

Pa kad imaš čvrst san... msm sanjaš i upamtiš tako kad se budiš noću :/

Zato ja sada spavam sa sluškama, onda kad se prenem čujem muziku i samo nastavim sa smeškom da lalam bez snova i tako toga

E ja jesam neku vatačinu sa mužem Mirke Vasiljević božemeoprosti :sad2::pop:

I burazera od ortakinje al ne vatačinu nego neko njuškanje samo, bilo je okej :rumenko:

:heart:
gde ti vujadin u san dosao :rotf:

Ukoliko neko zna da protumaci znacenje sna,bila bih mu zahvalna.
Malo pre sam sanjala kako sam sa sestrom i mamom u nekom lokalu ,krecemo da idemo iz njega i one odose a ja vucem neku odecu sa sobom,ona pada ispred mene i od nje ne mogu da izadjem .U tom momentu se vracaju,ali prva ulazi kaludjerica(monahinja,kako god).Sedamo za sto i ona pocinje da prica kako vise ne moze to da bude,dosadio joj je njen posao i navodi primer kako ne moze vise da ide sa drugim ljudima i da svi zajedno recituju neke pesme,kukaju..ne znam stvarno..i ja je navodno pitam da li moze sad posle toliko godina da vise ne bude monahinja..
Cudan san,pomalo i smesan ali znacenje na internetu ne mogu da nadjem..ne znam ni gde da postavim ovo..:confused:

Ukoliko neko zna da protumaci znacenje sna,bila bih mu zahvalna.
Malo pre sam sanjala kako sam sa sestrom i mamom u nekom lokalu ,krecemo da idemo iz njega i one odose a ja vucem neku odecu sa sobom,ona pada ispred mene i od nje ne mogu da izadjem .U tom momentu se vracaju,ali prva ulazi kaludjerica(monahinja,kako god).Sedamo za sto i ona pocinje da prica kako vise ne moze to da bude,dosadio joj je njen posao i navodi primer kako ne moze vise da ide sa drugim ljudima i da svi zajedno recituju neke pesme,kukaju..ne znam stvarno..i ja je navodno pitam da li moze sad posle toliko godina da vise ne bude monahinja..
Cudan san,pomalo i smesan ali znacenje na internetu ne mogu da nadjem..ne znam ni gde da postavim ovo..:confused:

Skini se gola, namaži se pavlakom i trči po dvorištu da bi sprečila ostvarenje sna koji najavljuje blud razvrat i nemoral neponovljivih razmera i još težih posledica.

Ono kao, bolje par minuta blama nego da posle ceo život kukaš i plačeš. Istrpi sad i bićeš okej. :heart:

Back