gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
sreća naša pa se ti ubijaš od posla
ko radi, taj i mašta o odmoru
ko radi, taj i mašta o odmoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..da ne veruješ, sanjala sam Tomu Nikolića..i ceo dan mislim o tome, moram da gasim tv pre spavanja...![]()

..da ne veruješ, sanjala sam Tomu Nikolića..i ceo dan mislim o tome, moram da gasim tv pre spavanja...![]()

evo smoki za tebe lek ako te nedajboze zaboli glava..da me boli glava i kako treba da jedem da bih popila lek
kad sam se probudila ne boli,al svejedno cu se najesti![]()
u mora da se sad kojot sekira,gde sad da se probudiskao ja na kinskom zidu i ispred mene neka crnka. sto se ovih dana kacila ovde,,lici mi na nju,malo dalje opet neka zgodna plavusa,verovatno neka urmasica iz podsvesti... naslonila se na kineski zid i nesto gleda prema meni,,,a u daljini kao kojot i jos neki lik u nekom odelu kao nose neka koplja sta ja znam,,i taman kada je kojot prilazio ovoj plavusi odpozadi dal da je gricka za guzu,,il da joj mirno smesti,,,,ja se probudih ...i ne znam sta je dalje bilo...pu ((
evo ale,prisla ja,sve mi je bolje i boljeevo smoki za tebe lek ako te nedajboze zaboli glava..
![]()

pe ne znam..dok su prisli blize ja se probudio sav znojav..u mora da se sad kojot sekira,gde sad da se probudis
a koje je onaj visoki sto cuva strazu kojotu?
sto ti znojav?pe ne znam..dok su prisli blize ja se probudio sav znojav..
))
Jel ima neka ovakva fotka sa sisatom ribom?evo smoki za tebe lek ako te nedajboze zaboli glava..
![]()
ma ja sam skroz ispred kako ne razumes..kao drzim neku kameru ..kao mozda se odnekud smoki pojavi u toplesu,pa da obelezim taj velicanstveni trenutaaksto ti znojav?
da nisi ti bio ta plavusa![]()
brate,,ako nadjem stavljam odma...Jel ima neka ovakva fotka sa sisatom ribom?
aaaa,takoreci voajerma ja sam skroz ispred kako ne razumes..kao drzim neku kameru ..
))