Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da mi neko drzi ruke i ne mogu da se oslobodim. neko nevidljiv.vidim svoje ruke ali ne i tog nekog ili nesto
onda sam se probudila, nisam se nekako plasila, vise sam se osecala cudno, osecaj ne moze mi nista samo me smara, samo je neprijatno

kao smoki. linda i ja na nekom pustom ostrvu u pacifiku u 3lpm i umesto palme shljiva ,,,one se baskare na ledjima a sise plivaju na sve strane ))),,,kao ono. saharom plivaju brodovi,,,severna i juzna amerika se raspale ...africka ploca udarila u evropsku pa nema mediterana ni balkana sve se to zguzvalo... alpi se uzdigli po sred madjarske holandije i nemacke,ko himalaji jepotee,,kina se skoro preepolovila a japan otisao u pm,,,,,jedino centralna azija i sibir ostali kao danas,,,

nesto kao ovako...

scaled.php

kao ja na kinskom zidu i ispred mene neka crnka. sto se ovih dana kacila ovde,,lici mi na nju,malo dalje opet neka zgodna plavusa,verovatno neka urmasica iz podsvesti... naslonila se na kineski zid i nesto gleda prema meni,,,a u daljini kao kojot i jos neki lik u nekom odelu kao nose neka koplja sta ja znam,,i taman kada je kojot prilazio ovoj plavusi odpozadi dal da je gricka za guzu,,il da joj mirno smesti,,,,ja se probudih ...i ne znam sta je dalje bilo...pu

((

scaled.php

kao ja na kinskom zidu i ispred mene neka crnka. sto se ovih dana kacila ovde,,lici mi na nju,malo dalje opet neka zgodna plavusa,verovatno neka urmasica iz podsvesti... naslonila se na kineski zid i nesto gleda prema meni,,,a u daljini kao kojot i jos neki lik u nekom odelu kao nose neka koplja sta ja znam,,i taman kada je kojot prilazio ovoj plavusi odpozadi dal da je gricka za guzu,,il da joj mirno smesti,,,,ja se probudih ...i ne znam sta je dalje bilo...pu ((
u mora da se sad kojot sekira,gde sad da se probudis:Da ko je je onaj visoki sto cuva strazu kojotu?

Poslednja izmena:

Back