Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam da sam leteci / lebdeci dosla u svoju mahalu na planini, da su mi komsije opoganile kucu, a ja ih redom maltretiram posto mogu mislima da pomeram stvari i da nateram svakog da uradi ono sto sam zamislila. Neku komsinicu sam naterala da klekne i da mi se izvini, a od iz druge komsijske kuce sam mislima doterala ves masinu da operem stvari sto su mi zaprljali po kuci. I sve sam ih onako bas intenzivno mrzela. Lud san.

Meni je izgleda malo posla, pa sam presanjala ceo cas. Kontrolna vezba.I opet sam omasila rubriku kad sam ocenjivala. Mislim, stvarno. Ovo mi je treci put, kako napravise ove rubrike ovakve. Volela sam one crvene dnevnike.

Ja sam na dan kada je moja tetka poginula sanjao da se kupam u moru....a ono je bilo svo mutno i blatnjavo prljavo i odjedno je voda počela da me vuče velikom brzinom...drao sam se ali uzalud!!! sutradan javili du da je preminula....par dana posle sahrane sanjao dam da sam u nekoj šumi i video da je zvezda padalica pala negde u žbun....tada nailaze tata,mama i bra i srećno mi dovikuju da se tetka vratila!!! odlazim tamo ali nema ničeg....ne vidi se ali osećam njeno prisustvo!!! tada se vraćam do njene kuće gde je živela sa babom i dedom,svojim roditeljima, i njih zatičem na stepeništu srećne i zadovoljne.....deda je nekako mnogo mlađi...gleda i smeje se...kaže vratila nam se ćerka!!! i samo se muzika čuje okolo....koliko god da su bili teški ti dani taj san mi je dao spokoja i zadovoljstvo!!! to je sve život :((( ima nečega...

Back