Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išla sam u Lush po American Cream regenerator za kosu koji sam kačila skoro, a usput sam kupila da probam iii:

Sandstone Soa piling sapun za telo (maznula sam poslednjih 122 grama, više ga nema u prodaji:

Miriše letnje, citrusno, osvežavajuće, hitam da ga isprobam čim mi se recharge bojler!

http://4.***************/_mgjri3fIqN8/S6J8PFlvMxI/AAAAAAAAAcY/ss-nEDoh9VI/s400/sandstonelushusa.jpg
I nešto apsolutno božanstveno!!! Comforter Bubble penušavu kupku!!! Ljubav na prvo mirisanje, a tek kakvo će biti kupanje!!! :zaljubljena:

Miriše na ribizle.

http://4.***************/_AJdWDhhXNx0/TGgTuqQPTZI/AAAAAAAACTw/kfSP9q0Ajs4/s1600/comforter_ingredients.jpg
Evo kako izgleda u toku rastvaranja.

Ja iz tih kupki samo izađem nakon ležanja u njima i obrišem se nežnim tapkanjem peškirom, ne spiram miris sa sebe. I tako mirišem na njih fatalno po samu sebe. :lol:

dscf1339.jpg

Ahhhh,meni te kupkice tako mirišu da mi dođe da ih pojedem,neodoljivo!:zaljubljena:

Kako je divno sve ovo iz Lusha, mmm. :)
Nasla sam matursku haljinu u BSK juce, cista klasika, sece se ispod grudi i lepo pada, cela je od tila, nude a presijava se na zlatno. Kad sam je obukla (koliko kod klise zvucalo xD) znala sam da je to bas ono sto zelim.
2 majice- roze, postavljenu sa cipkom preko, i neku hipi na rese.
I Benefitov girl meets pearl iluminator - zivu me odrao

original Betsey Jonson haljinu!!!
Pliš u boji senfa
Do kolena, s tim da ima visok struk, tanke bretele i čipku na dekolteu.
Totalni Keri Bredšo fazon+moja bojica.

Izbunarila sam je u nekom vintage shopu na kraju Bulevara. Ispostavilo se da je potpuno nova, čak je imala originalnu etiketu unutra.

Kao veliki fan Betsey Jonson moram da priznam da mi je sada puno srce bez obzira na tragikomični izborni rezultat.
I još moram da priznam da jedva čekam koncert Bebi Dol da je ponesem. Realno, teško da je za nešto drugo...

E da, nakupovala sam gomilu gluposti u Liliju.
Ove maske su recimo pravo otkriće za mene! Odlično mirišu, osvežavaju kožu i jako su kremaste i opuštajuće.
http://www.titania-fabrik.de/fileadmin/user_upload/Produkte/TIT_Girls_Masken_Flyer_print.pdf

Ali Betsey Jonson haljina je pobedila. I prodavačica se šokirala kad je videla etiketu, nije mogla da veruje kakvo je blago imala u outletu. Posle mi priznala da joj dođu ponekad dizajnerske stvari i da to one uglavnom razgrabe, tako da joj je žao što joj je ova moja promakla.
Hehehe! Ima božje pravde, što reče Toma Nikolić! Posle dana i dana kopanja na modnim blogovima, naučila sam da prepoznam blago bilo gde!

Ja sam kupila cipele za posao, i to na snizenju. Obicne, klasicne ali imaju jastucice pa su udobne... http://www.clarks.co.uk/p/20349091 Tu ne gledam na lepotu. Plus je peta lepo uradjena, pa se valjda nece izuvati posle 3 nosenja.Onda jednu crnu suknju do kolena (to nisam imala, a uvek kao treba) i crvenu kosulju na manzetne (to mi je opsesija). I satro bisernu ogrlicu.

Pocele su da se izuvaju posle sat vremena:roll: ,sreca pa sam ih samo unutra nosila i mogla da zamenim...Nisu imali manji broj od tog modela, pa sam uzela jedne na spic, prevrnuta koza

Gde si je kupila? Da nema u crnoj boji?
Marka je Kikiriki, u mešovitoj radnji, ja sam mislila da je sve isto, ali nije. :)
Nema u crnoj boji.
Kako je divno sve ovo iz Lusha, mmm. :)
Nasla sam matursku haljinu u BSK juce, cista klasika, sece se ispod grudi i lepo pada, cela je od tila, nude a presijava se na zlatno. Kad sam je obukla (koliko kod klise zvucalo xD) znala sam da je to bas ono sto zelim.
2 majice- roze, postavljenu sa cipkom preko, i neku hipi na rese.
I Benefitov girl meets pearl iluminator - zivu me odrao
Znaš ti što se ja smeškam. :lol:

Please, javi mi brzo utiske o maskari jer ja hoću Hypnose, ali Doll eyes, i treba mi ovih dana.
Zanima me efekat - gustina i dužina, a gustina posebno. Hvala unapred. :)
Dve jeftine majice ( 500 dinara), ladja izrez, 3/4 rukavi, na prugice - jedna je crvenkasto siva, druga plavo bela.
Lepse izgledaju na telu nego ovako al mrzelo me da ih oblacim, odma su otisle u pranje

Pogledajte prilog 239724

I Guaranu Mojito

Super su i verujem da lepše stoje nego što izgledaju na krevetu, a posebno mi se sviđa ova preko. :)

Dve jeftine majice ( 500 dinara), ladja izrez, 3/4 rukavi, na prugice - jedna je crvenkasto siva, druga plavo bela.
Lepse izgledaju na telu nego ovako al mrzelo me da ih oblacim, odma su otisle u pranje

Pogledajte prilog 239724

I Guaranu Mojito

..mnogo su lepe...svojevremeno sam u Zari kupila dve slicne, ali se nisu bas najbolje pokazale, jesu pamu, slican kroj, ali ne znam
nesto im nedostaje...
...tako nesto jeftino ovde se tesko ili nikako ne nalazi sem kod kineza....

gde si kupila majcice?

Na Šarengradu:)
Tamo gde 8ica staje, onaj kao mini trg. Jedna mala radnjica sa domaćom robom - imaju jako mali izbor, par modela majica i pantalona lanenih.
Ove majice su bile 800 pa su sada snižene na 500 jer je ostalo malo brojeva. Ove crvene više nema ali ima još sivo belih, tirkizno belih i neke lepe svetlo crvene bele:)
A brojevi su od 40 do 46 ( ove moje su 42 i taman su onako, ne preuske ali ne i šljampave)

Na Šarengradu:)
Tamo gde 8ica staje, onaj kao mini trg. Jedna mala radnjica sa domaćom robom - imaju jako mali izbor, par modela majica i pantalona lanenih.
Ove majice su bile 800 pa su sada snižene na 500 jer je ostalo malo brojeva. Ove crvene više nema ali ima još sivo belih, tirkizno belih i neke lepe svetlo crvene bele:)
A brojevi su od 40 do 46 ( ove moje su 42 i taman su onako, ne preuske ali ne i šljampave)
ne znam gde ide 8.koji je to deo grada?
moracu da odem bas mi se svidjaju majice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back