Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Čokoladu i lutku za jednu malu devojčicu kojoj danas idemo u goste. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haljina ista kao ova,samo bez ovih linijica po sredini struka i na dole.Obožavam ove volane,to me i privuklo haljini.Šta kažete?
![]()

Nije za ovu temu, ali moram da se pohvalim, a moze proci i kao modni dodatak
Pogledajte prilog 238337
Awww kako je sladak! 

A kupila sam ovu kosuljicu.. Losa je fotka, kada je obucem pokazacu vam..
![]()

Ja sam danas isprobala milion stvari i na kraju ne kupih nista . Ustvari nije nista, kupila sam muzu pantalone ali kratke. Moram sutra da menjam i da jurim neke cipele za poso.
I dusa zabolela za 20 evra koji su otisli na onu seckalicu i makazice za zanoktice![]()

Ja sam danas isprobala milion stvari i na kraju ne kupih nista . Ustvari nije nista, kupila sam muzu pantalone ali kratke. Moram sutra da menjam i da jurim neke cipele za poso.
I dusa zabolela za 20 evra koji su otisli na onu seckalicu i makazice za zanoktice![]()
cipele za pos'o, što to lepo zvuči![]()
Ustvari mozda i imas, ucrvljala sam se i ubacila u depresiju tesku! A da vidite sto na svaki razgovor idem isto obucena
A cipele imam neke neudobne strasno, obujem pre nego sto udjem i izadje mi zulj.. Danas bila na jednom razgovoru, zvali me da dodjem drugi krug. A sutra idem na jos jedan. Na jedan posao me primili, ali mnogo male pare.Nesto ce biti valjda, pitanje sta, koliko daleko i za koju lovu. Nije jos nista sto posto![]()

Nemas pojma majceUstvari mozda i imas, ucrvljala sam se i ubacila u depresiju tesku! A da vidite sto na svaki razgovor idem isto obucena
A cipele imam neke neudobne strasno, obujem pre nego sto udjem i izadje mi zulj.

Merci beaucoup na info., mademoiselle Sehnsucht.E hvala![]()
Kosuljica je 3300, postoji u beloj i u prljavo-roze boji.
@ Baby
Kada sam videla haljinu odmah sam se zamislila u njoj.. Dnevna varijanta, ogromna torba i neke ravne sandale sa sjajnim detaljima..
Problem je sto niti imam ogromnu torbu niti te sandale..![]()
![]()
Nemas pojma majceUstvari mozda i imas, ucrvljala sam se i ubacila u depresiju tesku! A da vidite sto na svaki razgovor idem isto obucena
A cipele imam neke neudobne strasno, obujem pre nego sto udjem i izadje mi zulj.

E hvala![]()
Kosuljica je 3300, postoji u beloj i u prljavo-roze boji.
@ Baby
Kada sam videla haljinu odmah sam se zamislila u njoj.. Dnevna varijanta, ogromna torba i neke ravne sandale sa sjajnim detaljima..
Problem je sto niti imam ogromnu torbu niti te sandale..![]()
![]()
Hehe, e pa to je uvijek problem prilikom kupovine, sa tim se uvijek susrecem... i ja sam jednom vidjela na sajtu Zare jednu divnu bijelu haljinu i kao sto i sama kazes, odmah se zamislila u njoj i odem da je probam, ma fuuuuj, bajat neki materijal, ne moze da se dise u njemu, jedva sam docekala da je skinem... Ne znam koliko si visoka, ali ako bas nisi, onda ti ne bih preporucila ovu haljinu, jer po onoj slici sto si prije ubacivala, mislim da nisi bas visoka, ali kao i uvijek postoji opcija da je probas i sama ocjenis.. Ja sam danas isprobala milion stvari i na kraju ne kupih nista . Ustvari nije nista, kupila sam muzu pantalone ali kratke. Moram sutra da menjam i da jurim neke cipele za poso.