Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haljina ista kao ova,samo bez ovih linijica po sredini struka i na dole.Obožavam ove volane,to me i privuklo haljini.Šta kažete?:)

132504085879.jpg

Ženstveno, seksi, šik... :)

Ja sam danas isprobala milion stvari i na kraju ne kupih nista . Ustvari nije nista, kupila sam muzu pantalone ali kratke. Moram sutra da menjam i da jurim neke cipele za poso.
I dusa zabolela za 20 evra koji su otisli na onu seckalicu i makazice za zanoktice:evil:

Nemas pojma majce:) Ustvari mozda i imas, ucrvljala sam se i ubacila u depresiju tesku! A da vidite sto na svaki razgovor idem isto obucena :mrgreen: A cipele imam neke neudobne strasno, obujem pre nego sto udjem i izadje mi zulj.

uf, razumem i više nego što možeš da zamisliš, zato i kažem da lepo zvuči:)
na stranu što ćeš verovatno kupiti neke udobne, obične cipele, msm mogu biti čak i lepe:lol:

E hvala :)
Kosuljica je 3300, postoji u beloj i u prljavo-roze boji.

@ Baby
Kada sam videla haljinu odmah sam se zamislila u njoj.. Dnevna varijanta, ogromna torba i neke ravne sandale sa sjajnim detaljima..
Problem je sto niti imam ogromnu torbu niti te sandale.. :think: :lol:
Merci beaucoup na info., mademoiselle Sehnsucht.
l_girl_kiss.gif

Nemas pojma majce:) Ustvari mozda i imas, ucrvljala sam se i ubacila u depresiju tesku! A da vidite sto na svaki razgovor idem isto obucena :mrgreen: A cipele imam neke neudobne strasno, obujem pre nego sto udjem i izadje mi zulj.

Srećno, Trojo!!! :zag:

E hvala :)
Kosuljica je 3300, postoji u beloj i u prljavo-roze boji.

@ Baby
Kada sam videla haljinu odmah sam se zamislila u njoj.. Dnevna varijanta, ogromna torba i neke ravne sandale sa sjajnim detaljima..
Problem je sto niti imam ogromnu torbu niti te sandale.. :think: :lol:

:) Hehe, e pa to je uvijek problem prilikom kupovine, sa tim se uvijek susrecem... i ja sam jednom vidjela na sajtu Zare jednu divnu bijelu haljinu i kao sto i sama kazes, odmah se zamislila u njoj i odem da je probam, ma fuuuuj, bajat neki materijal, ne moze da se dise u njemu, jedva sam docekala da je skinem... Ne znam koliko si visoka, ali ako bas nisi, onda ti ne bih preporucila ovu haljinu, jer po onoj slici sto si prije ubacivala, mislim da nisi bas visoka, ali kao i uvijek postoji opcija da je probas i sama ocjenis.. ;)

Ja sam danas isprobala milion stvari i na kraju ne kupih nista . Ustvari nije nista, kupila sam muzu pantalone ali kratke. Moram sutra da menjam i da jurim neke cipele za poso.
I dusa zabolela za 20 evra koji su otisli na onu seckalicu i makazice za zanoktice:evil:

Ja samo da ponovim jedan citat:
Lepe cipele će te uvek odvesti na lepa mesta.

Ne valja ići u neudobnim cipelama na razgovor za posao. Na takvim razgovorima obično ima i suviše stvari koje žuljaju, pa cipele mogu da budu kap koja preliva čašu...

E da, srećno bre! Da ne zaboravim!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back