gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Karte za koncert Parnog valjka![]()
pevaćemo zajedno
drugarica uzela pre neki dan, treba da joj dam parice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karte za koncert Parnog valjka![]()
Išla sam u Lush po American Cream regenerator za kosu koji sam kačila skoro, a usput sam kupila da probam iii:
Sandstone Soa piling sapun za telo (maznula sam poslednjih 122 grama, više ga nema u prodaji:
Miriše letnje, citrusno, osvežavajuće, hitam da ga isprobam čim mi se recharge bojler!
http://4.***************/_mgjri3fIqN8/S6J8PFlvMxI/AAAAAAAAAcY/ss-nEDoh9VI/s400/sandstonelushusa.jpg
I nešto apsolutno božanstveno!!! Comforter Bubble penušavu kupku!!! Ljubav na prvo mirisanje, a tek kakvo će biti kupanje!!!
Miriše na ribizle.
http://4.***************/_AJdWDhhXNx0/TGgTuqQPTZI/AAAAAAAACTw/kfSP9q0Ajs4/s1600/comforter_ingredients.jpg
Evo kako izgleda u toku rastvaranja.
Ja iz tih kupki samo izađem nakon ležanja u njima i obrišem se nežnim tapkanjem peškirom, ne spiram miris sa sebe. I tako mirišem na njih fatalno po samu sebe.
![]()

A na putu do kuće sam za 1200 dinara kupila apsolutno istu košuljicu kao Sehnsucht u Legendu, samo nije Legend, već neka druga marka, mislim da je domaća.
Pošto se košuljica već vrti u bubnju mašine, javiću vam koji je butik u pitanju kad je izvadim da je prostrem na sušenje.![]()

Ja sam kupila cipele za posao, i to na snizenju. Obicne, klasicne ali imaju jastucice pa su udobne... http://www.clarks.co.uk/p/20349091 Tu ne gledam na lepotu. Plus je peta lepo uradjena, pa se valjda nece izuvati posle 3 nosenja.Onda jednu crnu suknju do kolena (to nisam imala, a uvek kao treba) i crvenu kosulju na manzetne (to mi je opsesija). I satro bisernu ogrlicu.

Marka je Kikiriki, u mešovitoj radnji, ja sam mislila da je sve isto, ali nije.Gde si je kupila? Da nema u crnoj boji?

Znaš ti što se ja smeškam.Kako je divno sve ovo iz Lusha, mmm.
Nasla sam matursku haljinu u BSK juce, cista klasika, sece se ispod grudi i lepo pada, cela je od tila, nude a presijava se na zlatno. Kad sam je obukla (koliko kod klise zvucalo xD) znala sam da je to bas ono sto zelim.
2 majice- roze, postavljenu sa cipkom preko, i neku hipi na rese.
I Benefitov girl meets pearl iluminator - zivu me odrao

Please, javi mi brzo utiske o maskari jer ja hoću Hypnose, ali Doll eyes, i treba mi ovih dana.

Dve jeftine majice ( 500 dinara), ladja izrez, 3/4 rukavi, na prugice - jedna je crvenkasto siva, druga plavo bela.
Lepse izgledaju na telu nego ovako al mrzelo me da ih oblacim, odma su otisle u pranje
Pogledajte prilog 239724
I Guaranu Mojito

gde si kupila majcice?Dve jeftine majice ( 500 dinara), ladja izrez, 3/4 rukavi, na prugice - jedna je crvenkasto siva, druga plavo bela.
Lepse izgledaju na telu nego ovako al mrzelo me da ih oblacim, odma su otisle u pranje
Pogledajte prilog 239724
I Guaranu Mojito
Dve jeftine majice ( 500 dinara), ladja izrez, 3/4 rukavi, na prugice - jedna je crvenkasto siva, druga plavo bela.
Pogledajte prilog 239724
I Guaranu Mojito
gde si kupila majcice?

ne znam gde ide 8.koji je to deo grada?Na Šarengradu
Tamo gde 8ica staje, onaj kao mini trg. Jedna mala radnjica sa domaćom robom - imaju jako mali izbor, par modela majica i pantalona lanenih.
Ove majice su bile 800 pa su sada snižene na 500 jer je ostalo malo brojeva. Ove crvene više nema ali ima još sivo belih, tirkizno belih i neke lepe svetlo crvene bele
A brojevi su od 40 do 46 ( ove moje su 42 i taman su onako, ne preuske ali ne i šljampave)
ne znam gde ide 8.koji je to deo grada?
moracu da odem bas mi se svidjaju majice