wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Megs, hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

posle čitavih nedelju dana apscinencije:
trenterku za aerobik i mesečnu kartu na Tašu (jeeeej, sad jedva mrdam, ali to me motiviše da nastavim, prosto me strah šta će biti sa mnom ako ne nastavim)
i neki vezeni šalić narandžasto-zeleno-crveno-braon sa braon perlicama koji je trebalo da bude ručni rad ali se ispostavilo da je kineski tako da ga sad smatram za prevaru.
(šta ćeš, i meni se dešava da me pređu. Videla sam na istom mestu i neke skroz super majičice sa pin up devojkama koje jedu sladoled i mislila sam i jednu takvu da kupim za aerobik, ali sam odustala. Doduše, još nisam, odustala sam trenutno... )![]()

gde ide jedenje sladoleda sa aerobikom .. hoces tamo svima da pravis zazubice sa majicom?![]()

Tabe, što sabotiraš temu?
Nemoj da spamuješ, nego napiši lepo šta si poslednje kupio.![]()

Divno, divno! Gdje si narucila?Porucih je, i ne mogu da docekam da mi stigne.
http://www.dodaj.rs/?1a/xq/2PVZCnyA/430419286936108042582100.jpg
Megi, patike su slatke skroz.
Vidiš o ovome uopšte nisam razmišljala na ovaj način.gde ide jedenje sladoleda sa aerobikom .. hoces tamo svima da pravis zazubice sa majicom?![]()

na kraju Bulevara kod Mone ima neka kineska radnja od onih više fancy kineskih radnji. Tu sam trenerku za aerobik kupila pa sam prošvrljala okolo da vidim šta još ima. Majice su lep kvalitet, stvarno su pamučne i lepo sašivene i tako, samo što od veličina imaju samo S i M, a i jedna i druga su onako baš male. Ne sećam se sad cene, 750-850, tako... Al su sličice na njima stvarno super. Ima verzija sa pin up devojkom i sladoledom, i verzija sa pin up devojkom na biciklu, s tim što je ta sa sladoledom bolja. Bar meni. Boje su bela, žuta, svetlo zelena i svetlo roze. E sad trk gde sam ti rekla.Gde, gde? Kol'ko para?![]()

U ovom kozmetiksu je bila samo jedna nijansa, i to pise mediumUzmi svetliju nijansu.. I ja sam bleda, pa mi ta svetlija super.![]()

Ne pitaj, premasila sam isplanirani budzetoho, ko nam je to bio u shoppingu
tu essence kremicu imam i ja, samo za suvu kozu, zato sto mi je zimi u T zoni uzasno suva (a leti uzasno masna)
super mi je
a za bb, steta sto ti ne odgovara...
znas da sam i ja bleda, ali meni se nakon par minuta ujednaci sa bojom koze
![]()
Sreca pa nisu imali neke proizvode za kosu koje sam trazila inace bih radnju napustila praznog novcanika 

Daznaci novcanik ti je jos i dobro proso
ali uzela si super stvarcice
ma dobro, nema veze za garnier...ima i drugih bb krema idt. ne moze svakom sve da odgovara
tacno, imam roZlumeni se jako dopada konsistencija, kao neki gel je