Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wild, nobody's perfect, svi mi imamo nešto gore-dole, levo-desno što nam bode oči. :lol:

Al' zato ja već 41 dan (da, brojala sam), nisam pila Coca-Colu. :(

I miss her so much but summer is about to come!!!

P. S. Poruke premeštene u kafić! :)

Poslednja izmena:
ove sobne baletanke :)

31263_b1_pv.jpg

preudobne su, kao da hodam po peni :zaljubljena:

posle čitavih nedelju dana apscinencije:
trenterku za aerobik i mesečnu kartu na Tašu (jeeeej, sad jedva mrdam, ali to me motiviše da nastavim, prosto me strah šta će biti sa mnom ako ne nastavim)
i neki vezeni šalić narandžasto-zeleno-crveno-braon sa braon perlicama koji je trebalo da bude ručni rad ali se ispostavilo da je kineski tako da ga sad smatram za prevaru.
(šta ćeš, i meni se dešava da me pređu. Videla sam na istom mestu i neke skroz super majičice sa pin up devojkama koje jedu sladoled i mislila sam i jednu takvu da kupim za aerobik, ali sam odustala. Doduše, još nisam, odustala sam trenutno... ) :cool:

posle čitavih nedelju dana apscinencije:
trenterku za aerobik i mesečnu kartu na Tašu (jeeeej, sad jedva mrdam, ali to me motiviše da nastavim, prosto me strah šta će biti sa mnom ako ne nastavim)
i neki vezeni šalić narandžasto-zeleno-crveno-braon sa braon perlicama koji je trebalo da bude ručni rad ali se ispostavilo da je kineski tako da ga sad smatram za prevaru.
(šta ćeš, i meni se dešava da me pređu. Videla sam na istom mestu i neke skroz super majičice sa pin up devojkama koje jedu sladoled i mislila sam i jednu takvu da kupim za aerobik, ali sam odustala. Doduše, još nisam, odustala sam trenutno... ) :cool:

Gde, gde? Kol'ko para? :lol:

gde ide jedenje sladoleda sa aerobikom .. hoces tamo svima da pravis zazubice sa majicom? :lol:
Vidiš o ovome uopšte nisam razmišljala na ovaj način.

Al kad ovako razmislim, sad moram da je kupim.:evil:

Gde, gde? Kol'ko para? :lol:
na kraju Bulevara kod Mone ima neka kineska radnja od onih više fancy kineskih radnji. Tu sam trenerku za aerobik kupila pa sam prošvrljala okolo da vidim šta još ima. Majice su lep kvalitet, stvarno su pamučne i lepo sašivene i tako, samo što od veličina imaju samo S i M, a i jedna i druga su onako baš male. Ne sećam se sad cene, 750-850, tako... Al su sličice na njima stvarno super. Ima verzija sa pin up devojkom i sladoledom, i verzija sa pin up devojkom na biciklu, s tim što je ta sa sladoledom bolja. Bar meni. Boje su bela, žuta, svetlo zelena i svetlo roze. E sad trk gde sam ti rekla. :P

Hvala na odgovoru, rado bih otisla da ih kupim, bar jednu ako ne obe, zvuče sjajno. Ali ne mogu jer:

a) štedim da kupim bratu lep poklon za rođendan;

b) nije mi pametno da sad trošim novac na ono što nije neophodno;

c) bolesna sam mnogo, i jedva odem u menzu. :lol:

oho, ko nam je to bio u shoppingu :D

tu essence kremicu imam i ja, samo za suvu kozu, zato sto mi je zimi u T zoni uzasno suva (a leti uzasno masna :roll:)
super mi je :)

a za bb, steta sto ti ne odgovara...
znas da sam i ja bleda, ali meni se nakon par minuta ujednaci sa bojom koze
:think:

oho, ko nam je to bio u shoppingu :D

tu essence kremicu imam i ja, samo za suvu kozu, zato sto mi je zimi u T zoni uzasno suva (a leti uzasno masna :roll:)
super mi je :)

a za bb, steta sto ti ne odgovara...
znas da sam i ja bleda, ali meni se nakon par minuta ujednaci sa bojom koze
:think:
Ne pitaj, premasila sam isplanirani budzet :lol: Sreca pa nisu imali neke proizvode za kosu koje sam trazila inace bih radnju napustila praznog novcanika :lol:
Ja sam cekala da se ujednaci, i stvarno mi prvo izgleda bas narandzasto, pa izblijedi, i to dosta, ali se ipak razlikuje.... :(
A ova kremica mi je super, jos je jeftina oko 2 , 80 e.... Samo imam utisak da samo osvjezi kozu, ne koriguje nepravilnosti lica, sto je ok, jer je ni ne reklamiraju u te svrhe, samo naglasavaju da daje svjezinu. Ti znaci imas rozu? :D Ova plava divno mirise :heart:

znaci novcanik ti je jos i dobro proso :lol:
ali uzela si super stvarcice :)

ma dobro, nema veze za garnier...ima i drugih bb krema idt. ne moze svakom sve da odgovara ;)
tacno, imam roZlu :D meni se jako dopada konsistencija, kao neki gel je
Da :lol:
Uh, koliko sam se nakanjivala ove kapi da kupim... a ovaj manhattnov bas dugo ostaje. A ovo za kremu ste me vi sa foruma pomamili :lol:
Da, kao gel i bas osvjezi lice :D Idem da namazem jos jedan sloj :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back