Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ihihiih

scaled.php

Ne znam kako da ga opišem a da stovirm pravu sliku, možda kasnije pokušam da ga nađem na netu, jer je slatkiš!

Snežno bele boje sa malim roze leptirićem prišivenim sa strane, korpica presvučenih providnom belom čipkom na prugice i oivičen istom, talasastom, kratkom.

Odustala sam od tirkiznih farki jer sam našla OVE lepotice ( nisu baš te ali ta je boja i regularne uske uske farke su ) koje su mi i lepše a i iskren bolje mi stoje od onih koje sam prvobitno htela :(
Bile su još i jedne crvene , nešto ravniji kroj ali ipak sam uzela ove i zadovoljna sam izborom.
Kupih i jedne helanke i kartu za koncert Jarbola.

230089838

Kod Kineza Moon:lol:

Tačnije pazi, kad uđeš u kineski tržni centar, ODMAH na početku ( praktično između leve i desne strane ) ima ona jedna prodavnica, kao mala radnja unutar tržnog centra i tu imaš. Koštaju 1500, prodavačica je mega ljubazna i imaš raznih boja i što je najbolje ima raznih modela - sve liče ali su razni modeli tako da možeš da isprobavaš koliko oćeš:) Imaju zelene, crvene, svetlo plave, krem, bele, crne, neke narandžaste! :)
Brojevi su do 30 ali dosta su rastegljive..ja sam inače baš guzata pa sam bez imalo truda ulećela u 29 XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back