Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
408916_10150650001414124_166370594123_9085610_155977446_n.jpg

GDE si ovo našla?!?!?!

Ja obilazim kioske juce i danas ceo dan i svađam se sa prodavačicama da Elle izlazi 20. u mesecu i nigde ga nema.

Jel to onaj Elle gde se predstavljaju dizajneri i trendovi za predstojeću sezonu?
Trebalo bi da jeste. Septemarsko i martovsko izdanje su za predstavljanje kolekcija ako se ne varam.

Kakve su slike sa kolekcija? Meni su u prošlom septembarskom bile skroz bezveze-malecne, ništa se ne vidi... Nisu valjda opet takve?

Inače čuvam te Ellove sa predstavljanjem kolekcija još od 2007/8. od kad sam se više zainteresovala za dizajnere i modu. Ranije su bile one kao knjižice koje su išle odvojeno kao dodatak uz standardni Elle i u kojima su bila ta predstavljanja. Onda je bilo još lepše nego sad kad je to samo kao malo veći editorijal. Šteta što ih ne odvajaju više...

Kako sad izgleda? Šta kažu, kakvi su trendovi?
Pastelne boje, čipka, izrez skroz do vrata, kragna, pismo tašne, šta šta? Jel najviše hvale MJ za Luis Vuiton? PRIČAJ!?!?!?

Ja svakako kupujem taj Elle čim izađe. Tj, čim ga spazim da je izašao.

Poslednja izmena:
Znam to jer ga vec godinama redovno kupujem cim izadje. :)

Imam Elle casopisa koji su otprilike moje visine kad se spakuju jedni na druge. :rotf:

Hej, nekad imas te dodatke, nekad ne.

Skoro je, pred kraj godine, bilo jedno vanredno mini Elle izdanje.

Dobila sam ga malopre, kupio mi ga je cimer, nisam stigla da ga celog predjem, sad ga listam uz caj. :)

Megi, nemoj nas držati u neizvesnosti.

Kako je odrađen runway report? Kakve su slike, kako su izdeljeni trendovi, neki sneakpeak jel može?

odradjen je da prostis - smrdljivo:(, nepodnosljivo se oseca na boju da je moj primerak magazina zavrsio u klozetu a za dan, dva ide napolje, slike su male, fino su razdvojeni trendovi, njihova opsednutost Pradom traje i dalje, editorijali su losi, ovi nasi strani su standardno dobri, medjutim sve to pada u vodu jer je nemoguce citati a da te miris ne udari u mali mozak. Ne znam zasto malo ne povedu racuna, bar malkice

odradjen je da prostis - smrdljivo:(, nepodnosljivo se oseca na boju da je moj primerak magazina zavrsio u klozetu a za dan, dva ide napolje, slike su male, fino su razdvojeni trendovi, njihova opsednutost Pradom traje i dalje, editorijali su losi, ovi nasi strani su standardno dobri, medjutim sve to pada u vodu jer je nemoguce citati a da te miris ne udari u mali mozak. Ne znam zasto malo ne povedu racuna, bar malkice

E ja volim miris sveže štampe, meni to neće smetati.
Samo me nervira ako su male slike. Kaže Megi na drugoj temi da su slike malecne i poređane u lepezu-slično kao u jesenjem runway report-u koji me užasno nervirao zbog toga.

A ova sad prada za leto 2012 mi se ne sviđa (za razliku od prošle sezone kojom sam bila oduševljena). Automobilčići na vatru iz auspuha naštampani na kožnim suknjama... Nema mi to neke poente.
Sviđa mi se Lui Vuiton i Chanel najviše za ovu sezonu-one čipkaste bele haljine što su i jedan i drugi izbacili, to mi je lepo. E da i Burberry Prorsum mi je bio genijalan sa svojim jesenjim bojama i pencil suknjama na karnere i volane.

Al dobro, šta ja znam. Videćemo šta će Elle reći. :)

Da iskoristim sliku kad sam već tu.

408916_10150650001414124_166370594123_9085610_155977446_n.jpg

I odmah mi ga maznula kafe kuvarica kod nas u firmi. Ona mu je i foliju skinula. z:hm:
Meni samo ostavila vaučer na 5000 za XYZ.

Šta ću sad sa tim vaučerom, pitam se pitam... NE smem ni da uđem u tu prodavnicu kolike su cene.
:zzima:

pidzamu :aha:
donji deo je siv na bele tufne, ima one pantljike da se veze pa me neće ni stezati ni spadati:klap: a gornji deo je turkizno plav, ima nekog kao leoparda valjda koji dzonja na slovima, pishe love cat nap :)
divan je pamuk i onako je ni tanka ni debela, a ni cena joj nije bila debela :lol: 1200dinzi

mali koferčić kod chajneza

crnu tuniku sa shishmish rukavima i ogromnim V uzrezom, ali meni će to da glumi haljinu:zper:
vishe ne kupujem ni crne stvari, sive sam proshli mesec eliminisala iz dalje kupovine, crne takodje(sem crnog sakoa ako ikada naletim na normalan:worth:))
tunikohaljina je bila 1690=>1290=> 690dindzi :zskace:

u dm piling za telo i piling za lice,baleino
dva laka deborah,bas su bezveze(i onako nikad ne mazem nokte,vi ste me navukle)
karmin loreal
labelo od nara
toniranu bb garnije kremu
balein sampon posle suncanja
valjda nista vise

...jesi vec koristila ovu garnijer bb toniranu kremu???
...ja sem niveine nisam ni jednu...nisam ni znala u stvari da li ima jos neka,
a ovu vidim bas reklamiraju..pa da pitam....

...dobro, nego sad razmisljam ti imas svetli ten, i mnogo ti je lakse da nadjes adekvatan tecni puder,
ili tu toniranu kremu...mene tu ten mnogo zeza...moram da pogledam koje nijanse postoje....
meni se cini da sam juce videla da ima svetla i medijum,mada megi kaze da ima samo ta srednja,proverice ona.dosta je ova tamna,ali dobro se uklopi uz lice.ja imam zuti ton koze

...dobro, nego sad razmisljam ti imas svetli ten, i mnogo ti je lakse da nadjes adekvatan tecni puder,
ili tu toniranu kremu...mene tu ten mnogo zeza...moram da pogledam koje nijanse postoje....

Krema je stvarno dobra, a mislim da imaju samo tu srednju nijansu. Kada je naneses, ona djeluje tamno, ali poslije se stopi sa tenom i skoro da se ne primijeti da si je stavila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back