Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kupila sam jos jedan onaj Deborah mini lak za nokte, jako lep. Cuvacu ga za prolece.
Volim te bombona boje. :)

Pret a porter - Marshmallow candy :)

http://1.***************/-8wIzLvDT2Sw/T0KT7TBSF8I/AAAAAAAAAgU/dLBqYjfH52k/s1600/deborah+marshmallow+candy+63+b.jpg

Rrr!!!

http://1.***************/-wEHMEVra0_8/T0KcisF_mXI/AAAAAAAAAgc/E37ZoqsizfU/s1600/deborah+marshmallow+candy+63+c.jpg

Ovu poslednju, 8-1

Videćemo na šta ću da ličim

SyossProNatureHairColor.jpg

Za tu četvrtu sam se prvo uhvatila lai hoću svetlije...mada te poslednje tri su mi sve super, deluju genijalno na fotkama al ko zna kako će ispasti : /
Imaš prirodno tamnu smeđu boju ili?
Ja se nažalost ne razumem baš u sve to ( možda da pitaš frizerku ,prvo da posvetliš nekako kosu pa onda )..prirodno sam tamno plava i imam sreće da mi se sve boje hvataju dobro ( osim što mi je trebalo dugo dugo da dođem do intenzivno crvene)!

da li je neko video gde ima da se kupi lancic sa priveskom u obliku morske zvezde,znaci da su joj kraci malo iskrivljeni,da ne izgleda kao obicna zvezda?
ne interesuje ne nesto skupo,trebalo bi da je bizuterija

Znam ja gde ima, do 20e.

Pogledaj u Dve Smizle. :)

Mislim daje 15-ak evra, kupila sam ja drugarici, kao Swarovski elements su.

Devojka kaze da to i jesu Swarovski sa srebrnim lancicem, dobijes i sertifikat o uverenju.

Ovako nesto trazis (ima i u drugim bojama)?

378193.jpg

Znam ja gde ima, do 20e.

Pogledaj u Dve Smizle. :)

Mislim daje 15-ak evra, kupila sam ja drugarici, kao Swarovski elements su.

Devojka kaze da to i jesu Swarovski sa srebrnim lancicem, dobijes i sertifikat o uverenju.

Ovako nesto trazis (ima i u drugim bojama)?

378193.jpg
slatko je,nisam mislila da bude u boji,ali zasto da ne.provericu da li ima dve smizle u n sadu

Kupila danas:

Roman koji obožavam, tačnije zbirka priča. Nisam dosad imala, a dva puta čitala. Moj je.
11827.jpg

Čitala od Hoseinija Hiljadu čudesnih sunaca i knjiga mi se nimalo nije dopala, ali sam čula i da je Lovac na zmajeve kudikamo bolja. Te uzeh istu.
k1i300v4r448_lovac_na_zmajeve_delfi_knjizare.jpg

I knjiga koja mi je na spisku neko vreme, te je sada uzeh sa žarom.
svetlost_severa-dzenifer_doneli_v.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back