guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
meni se svidja lak, koja je to boja?
cappuccino
užasno koliko se izgubi kvalitet slike kad se aploaduje ovde, a slikala sam profi aparatom, u originalu na fotki se sve vidi, pa i naziv laka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se svidja lak, koja je to boja?

kako si i gde si nasla ovaj pret a porter, to je bila ograničena kolekcija leta 2011?
sa kapućinom ništa posebno, tri sloja i dobije se neka svetlo braonkasta bež nijansa

Nisam probala te pucajuce i ne privlaci me sad da ih kupim, ali ovi su bas super, imaju veliki izbor nijansi, mada, kada izuzmes ove crackle, ostaje ti otprilike pola ovih "obicnih".jaoooo, odlicno, imala sam neke predivne bojice iz te kolekcije, pa sam ih na moru porazbijala, super sto imaju opet, pogledacu u jasminu
pucajuci, da, crackle, al oni me ne zanimaju, prevazisla sam ih, malo izgustirala crni i cao![]()

Megi u frizideru ima samo kesicu kecapa iz menze, uglavnom, zato Megi u neseseru i ormanu ima lepe stvari.Maggie je ubica za novcanik![]()

...mi se salimo, nema potrebe da sse pravdas, kupuj i uzivaj dok god mozes![]()

A, da, tu je i moj rad sa Avonom, nije neka ubica zarada, ali hiljadu-dve mesecno dodju dobro.
Ma, znam da se salite, ali eto, cisto da ne ispadne da ja nekog maltretiram za troskaranje.
Bukvalno je o mom trosku i odricanjima s neke druge strane.![]()

...mi se salimo, nema potrebe da sse pravdas, kupuj i uzivaj dok god mozes![]()

i jaApsolutno se slazem
Maggie, samo ti trosi, ja uzivam i u vasim kupovinama..![]()

i ja
meni je uzitak da citam ovu temu i sve sto neko kupi odmah i meni treba i sve mi se dopada

Si, si, claro......neka, neka, samo ti radi i troskari...dokle god ti je to zadovoljstvo, a kad te prodje malo stedi pa putuj![]()
Paris is my dream destination. 
Kako mi je samo ovo dobro poznato.Megi, to mi je bio prvi parfem![]()
Do skoro sam cuvala praznu bocicu..![]()
Inace, super kupovina!
Ja opet svratila do DM-a, da se motivisem za ucenje
Kupila Scholl-ov sprej za obucu i onaj za stopala, kupila i preostala 2 balzama za usne (essence, ljubicasti i roze), aurin bronzer sunkiss i baleino sredstvo za dezinfekciju ruku.
A sad ima da ucim do ujutru.
PS. Sa mackalicama za usne sam zavrsila do sledece godine..![]()

Apsolutno se slazem
Maggie, samo ti trosi, ja uzivam i u vasim kupovinama..![]()

Pomenucu samo jedno: Artdeco eyeshadow base, za tim smo sve poludele ovde.i ja
meni je uzitak da citam ovu temu i sve sto neko kupi odmah i meni treba i sve mi se dopada