Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam isla juce da trazim koznu jaknu. I nadjem jednu sto mi se svidja, probam i kao ne znam... Kad sam obisla krug po prodavnici i vratila se- neeeeema jakne. A jos sam je stavila na pogresno mesto, da je neko ne uzmez:mrgreen:

:lol:

tako sam i ja sa suknjom, bila na rasprodaji i ostalo 3 komada, moj broj i josh 2 vece...
kao da ne znam kako se radi sredjivanje radnje:lol:
da razmislim da l mi bash treba....

ali jednom da i ja imam srece:)
ili je sreca shto ne moz puno devojaka u 34 pa josh tako obichan model:think:

Dobro si je sakrilaz:mrgreen: Meni jednom bilo smesno kad me devojka pratila po radnji, probala sam neki sako i drzim ga u ruci i razgledam dalje. Ona ide zamnom i onako krajickom oka gleda kad cu da ga spustim da uzme:zper:

Ovo gde sam bila za jaknu je ogroman outlet i imaju po jedan komad, eventualno dva poredjano po brojevima. I sad sam ja toliki baksuz da od 200 jakni uzmu bas tu, koju sam ugurala izmedju xxl. Nesto mi ne ide u poslednje vreme, sta god da mi se svidi nema. Ici cu danas u drugi, mozda budem bolje srecez:)

Mango sam gledala na sajtu i bas mi se dosta stvari svidelo, deluje bas kvalitetno i lepo. Bila sam za Bozicni popust i toliki je haos bio da sam samo izasla. Sve pobacano po podu, dal nemaju dovoljno radnika- nemam pojma. Bas se nisu predstavili u lepom svetlu, mislim da je bila najgora radnja u celom trznom centru... Nas Mango i ovaj ovde- nebo i zemlja...

Dobro si je sakrilaz:mrgreen: Meni jednom bilo smesno kad me devojka pratila po radnji, probala sam neki sako i drzim ga u ruci i razgledam dalje. Ona ide zamnom i onako krajickom oka gleda kad cu da ga spustim da uzme:zper:

Ovo gde sam bila za jaknu je ogroman outlet i imaju po jedan komad, eventualno dva poredjano po brojevima. I sad sam ja toliki baksuz da od 200 jakni uzmu bas tu, koju sam ugurala izmedju xxl. Nesto mi ne ide u poslednje vreme, sta god da mi se svidi nema. Ici cu danas u drugi, mozda budem bolje srecez:)

Mango sam gledala na sajtu i bas mi se dosta stvari svidelo, deluje bas kvalitetno i lepo. Bila sam za Bozicni popust i toliki je haos bio da sam samo izasla. Sve pobacano po podu, dal nemaju dovoljno radnika- nemam pojma. Bas se nisu predstavili u lepom svetlu, mislim da je bila najgora radnja u celom trznom centru... Nas Mango i ovaj ovde- nebo i zemlja...

Baš sam se ismejala. :)

Aloha!

Napokon i ja da napisem nesto na ovoj temi, posto sam od malo pre Nove godine totalno bankrot... Kupoholicarka Beki u meni beskrajno pati jer su pocele rasprodaje, a meni je vec dve nedelje vrhunac shoppinga odlazak u Maxi.
Samokontrola, bato... Strogi spisak osnovnih potrepstina i orevuar. Kad sam znala da trosim, sad ima da se krpim kako umem i znam.

Moja omiljena
Cleo doccia crema idratante con yogurt e vaniglia. : ))))
http://2.***************/_W5us4dzUDac/TERLR1gsDMI/AAAAAAAAAj4/lH90oL-2piE/s400/cleo_yogurt_vaniglia.jpg

A kupila sam i keksic da ga grickam uz film veceras.
wellness-keks.jpg

:lol:

tako sam i ja sa suknjom, bila na rasprodaji i ostalo 3 komada, moj broj i josh 2 vece...
kao da ne znam kako se radi sredjivanje radnje:lol:
da razmislim da l mi bash treba....

ali jednom da i ja imam srece:)
ili je sreca shto ne moz puno devojaka u 34 pa josh tako obichan model:think:

Ah, sto mi sve ovo zvuci neodoljivo poznato... :aha: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back