Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo :rumenka:
349e9gk.jpg

i23net.jpg

E, sad se rastuzih! Sta sam zadnje kupila, epa evo ovako: Prednje levo krilo i power levi retrovizor, za moj auto, a upravo me je majstor zvao da me obavesti da cu morati i vrata da nabavim posto od starih nema nista. To znaci, bye, bye i haljinica iz zare i merrell-ove sandale i onaj lepi sesiric iz gap-a... Ostadoh ja celu trudnocu u trenerci. Tako mi i treba. Sad bar znam: da kad stojim na znaku stop i neko mi mahne da prodjem, a ja cu da kazem, ma samo ti nastavi ja i onako nigde ne zurim...

kupila juce super japanke za more...jeeeeeee

gde si našla i kakve su?
ajd stavi sličicu ako te ne mrzi, meni su se raspale moje omiljene koje su trajale nekih četiri godine i bio bi red da kupim nove...

tema@kupila sinu svašta nešto za sobu: prekrivače, zavese, jastučiće, prostirku-sve u žuto-narandžastim tonovima u Orient emporiumu..
baš smo zadovoljni oboje, soba je sad kao osunčana, sa tamno braon krevetom, policama, komodom i stolom
ja predlagala, on birao, ja plaćala, on nosio i sređivao kod kuće...:lol:

nasla gomilu prelepih stvari u Piramidi!!!!

Jedva cekam da danas izadjem iz ove laboratorije i da prospem sav novcanik!

Jooooj! Za pocetak imam da kupim fejk LV narukvicu. Bas je fora u tome sto je narukvica ocigledno namerno fejk! Joooj divno!

Nemoj slucajno neko da je sad otisao u Piramidu i da mi pomaznjava stvari ispred nosa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back