Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196

Грејач за бојлер.
Шалим се. Мајчицу...
А ципелице су на теми...![]()
Lepo ti stoji ovaj dekolte

Blago tebi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грејач за бојлер.
Шалим се. Мајчицу...
А ципелице су на теми...![]()
haljinicu za plazu
i to roze ( ko za koze )
frizider...i da bar nisam....
sve u svemu; ne kupujte Gorenje....![]()
pazi samo na kombinaciju boja uz roze,jer crveno i roze nose samo koze(kaze moja cerka)
evo kupila sam toplu čokoladu (dok sam ostalima naručila hladan nes i koka kolu, ali meni se na +30 pije topla čokolada). A pošto me konobarica gotovi išpricala mi je pola spreja šlaga u čašu (uf ala sam uživala)
Why??Ja imam Gorenje fridizder i ok je skroz.Nis' mu se nije nepredvidjeno desilo...za ovih nekih godinu dana![]()
nas je stigo i crko...vec smo mislili da je gotov...
ondak se probudijo
sad povremeno pada u nesvjes i tad ne ladi...nista, osim mog povjerenja u Gorenje...
njihova "politika prema kupcima" je posebna prica;
znaci, ducan gdje smo kupili ne pravi problem
kazu ljudi nek dodje Gorenjev serviser, konstatira kvar, napise i oni donose novi, odnose ovaj s...gremlinima...ali ne
Gorenje "brine o svojim kupcima" pa nam nude da popravljaju nov frizider do besvijesti...
e, pa i ja brinem o sebi pa sam im ponudila...tuzbu...
i bice kako ja ocu, al me nervira sto moram s tim uopce da se zamajavam![]()
da se slika isti
da... gorenje spada u kvalitetnije marke ali ako naletis na seriju...hebala si cvorka..tako moja mama nije mogla da zamisli gorenje ves masinu (iako spadaju u najkvalitetnije) jer je imala jednu koja je vise bila popravljana (u satima) nego sto je radila i od tada iskljucivo candy![]()
a jos ako si uzela u screamu..najgora prodavnica od svih..kako sam se svadjao sa njihovim "menadzerom" kad sam zvao da se zameni jer je dosla ostecena roba on meni kaze potpisali ste da ste je primili neostecenua to sta sam potpisao je papiric po momku koji je to nosio samo potvrda(tri puta sam ga pitao) da mi je roba isporucena a ne i u kakvom stanju. tek nakon moje reci da uvaljuju robu i da ce se to lepo cuti u nekim dnevnim novinama i beogradskom programu (i zaista sam bio spreman da potegnem neka poznanstva koliko me je iznervirao) je pristao da dodju i da mi zamene...
sve u svemu scream prodavnice zaobilaziti u sirokom luku posto sam posle cuo za jos jedan slican slucaj. Kad se od njih uzme obavezno maltene skenerom proveriti svaki milimetar onog sta si uzeo pre nego sto potpises da si primio..sramota ...
frizider...i da bar nisam....
sve u svemu; ne kupujte Gorenje....![]()
Spremi se da ti drška u najskorijem vremenu ostane u ruci... nama tako već treća... sreća pa ima rezervnih delova![]()
a da li se kvar desio odmah (da li je uopste bio ispravan)?
skoro sve firme u roku od 3 do 7 dana od kupovine menjaju robu "na nevidjeno"
znaci samo javis da ne radi i oni posalju nov..nisam siguran da li imaju to kao zakonsku obavezu ili ne....