Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Why??Ja imam Gorenje fridizder i ok je skroz.Nis' mu se nije nepredvidjeno desilo...za ovih nekih godinu dana :)

nas je stigo i crko...vec smo mislili da je gotov...
ondak se probudijo
sad povremeno pada u nesvjes i tad ne ladi...nista, osim mog povjerenja u Gorenje...

njihova "politika prema kupcima" je posebna prica;
znaci, ducan gdje smo kupili ne pravi problem
kazu ljudi nek dodje Gorenjev serviser, konstatira kvar, napise i oni donose novi, odnose ovaj s...gremlinima...ali ne
Gorenje "brine o svojim kupcima" pa nam nude da popravljaju nov frizider do besvijesti...

e, pa i ja brinem o sebi pa sam im ponudila...tuzbu...:mrgreen:
i bice kako ja ocu, al me nervira sto moram s tim uopce da se zamajavam :evil:

nas je stigo i crko...vec smo mislili da je gotov...
ondak se probudijo
sad povremeno pada u nesvjes i tad ne ladi...nista, osim mog povjerenja u Gorenje...

njihova "politika prema kupcima" je posebna prica;
znaci, ducan gdje smo kupili ne pravi problem
kazu ljudi nek dodje Gorenjev serviser, konstatira kvar, napise i oni donose novi, odnose ovaj s...gremlinima...ali ne
Gorenje "brine o svojim kupcima" pa nam nude da popravljaju nov frizider do besvijesti...

e, pa i ja brinem o sebi pa sam im ponudila...tuzbu...:mrgreen:
i bice kako ja ocu, al me nervira sto moram s tim uopce da se zamajavam :evil:

da... gorenje spada u kvalitetnije marke ali ako naletis na seriju...hebala si cvorka..tako moja mama nije mogla da zamisli gorenje ves masinu (iako spadaju u najkvalitetnije) jer je imala jednu koja je vise bila popravljana (u satima) nego sto je radila i od tada iskljucivo candy :D
a jos ako si uzela u screamu..najgora prodavnica od svih..kako sam se svadjao sa njihovim "menadzerom" kad sam zvao da se zameni jer je dosla ostecena roba on meni kaze potpisali ste da ste je primili neostecenu :dash: a to sta sam potpisao je papiric po momku koji je to nosio samo potvrda(tri puta sam ga pitao) da mi je roba isporucena a ne i u kakvom stanju. tek nakon moje reci da uvaljuju robu i da ce se to lepo cuti u nekim dnevnim novinama i beogradskom programu (i zaista sam bio spreman da potegnem neka poznanstva koliko me je iznervirao) je pristao da dodju i da mi zamene...
sve u svemu scream prodavnice zaobilaziti u sirokom luku posto sam posle cuo za jos jedan slican slucaj. Kad se od njih uzme obavezno maltene skenerom proveriti svaki milimetar onog sta si uzeo pre nego sto potpises da si primio..sramota ...

da... gorenje spada u kvalitetnije marke ali ako naletis na seriju...hebala si cvorka..tako moja mama nije mogla da zamisli gorenje ves masinu (iako spadaju u najkvalitetnije) jer je imala jednu koja je vise bila popravljana (u satima) nego sto je radila i od tada iskljucivo candy :D
a jos ako si uzela u screamu..najgora prodavnica od svih..kako sam se svadjao sa njihovim "menadzerom" kad sam zvao da se zameni jer je dosla ostecena roba on meni kaze potpisali ste da ste je primili neostecenu :dash: a to sta sam potpisao je papiric po momku koji je to nosio samo potvrda(tri puta sam ga pitao) da mi je roba isporucena a ne i u kakvom stanju. tek nakon moje reci da uvaljuju robu i da ce se to lepo cuti u nekim dnevnim novinama i beogradskom programu (i zaista sam bio spreman da potegnem neka poznanstva koliko me je iznervirao) je pristao da dodju i da mi zamene...
sve u svemu scream prodavnice zaobilaziti u sirokom luku posto sam posle cuo za jos jedan slican slucaj. Kad se od njih uzme obavezno maltene skenerom proveriti svaki milimetar onog sta si uzeo pre nego sto potpises da si primio..sramota ...

e, uzeli smo u Rodi....
i za ljude iz Rode/Mercatora za sada imam samo pohvale...
odmah su rekli da ce zamijeniti
samo, imaju jezivu dostavu; tj. firma koju koriste je uzasna...neki, bukvalno, hostapleri...donijeli friizder i ostavili ga u hodniku, ma...
na njih sam se zalila...kad sam isla da se dogovorim oko zamjene

inace, ovo je bas, bas cudno jer model koji smo odabrali spada u prodavanije
i po netu sam citala da je ok...zasto u nasem zivi zimogrozni gremlin...neam pojma

u cetvrtak dolazi majstor iz Gorenjeve centrale pa cemo konacno saznati sta je tocno u pitanju...bar se nadamo :sad2:

ps akonto ves masine; Beko, proizveden u Rusiji...u zivotu nisam bila
zadovoljnija masinom, a imala sam 4 do sada (3 Gorenja i jedan, uzasni, Whirlpool)...
a platila je nesto smijesno...em sam bila u zurbi, em je kes bio ogranicen...pa
reko dok radi radi :D

Poslednja izmena:
Spremi se da ti drška u najskorijem vremenu ostane u ruci... nama tako već treća... sreća pa ima rezervnih delova :mrgreen:

ma, bio jutros serviser iz Gorenja
kaze neispravan kompresor...hocu li da zamijeni?
ja kazem; necu, mogla sam onda kupiti i polovan, preko oglasa...ocu nov frizider
jer sam pljunula toliko i toliko za to...da bude N O V...
e, onda sam zvala Rodu...eno ih sad, gataju sta da rade...
a lijepo im rekoh sta da rade...cak sam i clanak zakona citirala...:manikir:

a da li se kvar desio odmah (da li je uopste bio ispravan)?
skoro sve firme u roku od 3 do 7 dana od kupovine menjaju robu "na nevidjeno"
znaci samo javis da ne radi i oni posalju nov..nisam siguran da li imaju to kao zakonsku obavezu ili ne....

odmah, u roku 24 sata, ali su trazili da Gorenjev serviser utvrdi kvar
e, Gorenju je za to trebalo 2 servisera; dvije posjete i sedam dana :evil:

apdejt;
evo sad sam ih zvala i javio se "predstavnik Gorenja" te reko da ce oni to zamijeniti...
e, onda sam sjela da rucam, ali nisam uspjela jer su oni zvali mene...
sef odjeljenja bijele tehnike Roda Megastora da mi objasni da to nije bio predstavnik vec promoter Gorenja koji je...nebitan, ali su oni zvali i nekog
koji jest bitan....
e, taj Mr Bitni kaze da oni uopce ne bi smjeli pricati sa mnom, a da
zamjenu treba obaviti Gorenje...
ma nemoj...i fino ga pitam; "coek jesam ja pare dala Gorenju ili tebi...u kesu???"
"jao pa znate...bla, bla...nebitno..."
"znam Gospodine Sefe odjeljenja...clanak 34. i clanak 35...."
"jao pa znate....ja bi da vam pomognem da zaobidemo zakon..."
"e, care nema potrebe da ga zaobilazimo ajde da ga ispostujemo, za promjenu....":evil:

sve u svemu dala sam im razuman rok; ponedeljak ujutro
da donesu novi frizider ili vrate pare...meni svejedno i tko ce ga donijeti, tko ce vratiti
pare...oni ili Gorenje...
ako se to ne dogodi odo prvo na inspekciju pa kod sestre...nek malo vjezba tuzbe, sta fali...
a onda cu pozvati poznanicu iz svima najdrazeg, navodno... malicijoznog, dnevnog lista i sve joj ispricati...:manikir:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back