donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
kupila sam jedno 10 kg voća
5 sam već pojela
5 sam već pojela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupila sam jedno 10 kg voća
5 sam već pojela
Kad se skinu kore, koštice, semenke, itd... nema tu više od 7 kg![]()
Мини, трудна си?
Е, а какво ви то воће купујете? Ја апстинирам од воћа силом прилика већ пар дана, јер нигде не могу да нађем ништа лепо, свеже, зрело, све неки суварци или зелембаћи.![]()
Мини, трудна си?
Е, а какво ви то воће купујете? Ја апстинирам од воћа силом прилика већ пар дана, јер нигде не могу да нађем ништа лепо, свеже, зрело, све неки суварци или зелембаћи.![]()
ne znam kako samo zaboravi da prijavim takoooo veeeeeliku kupovinu
30 kvadrata granitnih pločica za terase
a posle mora me čeka kupovina od još 20
dok neko kupuje garderobu, ja stenje i kamenje![]()
Nisam trudna nego mi ( moj decko-vecinom) planiramo da zatrudnimo...paaa, ja kontam od pocetka sledece godine da mu ga damo po pravljenju a moj boyfriend jako zeli da to bude krajem ove...Jeeee, nesto u poslednje vreme sve bre muskarci zele bebu a zene ne
Ono, ne da ne zele, al ne tako jako ko oni.Tako da mi je kupio knjigu, da me zainteresuje vise
Mogu reci da je knjiga jako korisna!
sta sam ja to propustila?
fino, fino..
ja i mm planiramo poceti raditi na bebici krajem sledece godine zajedno sa svadbicom...pa sad... Daj Boze zdravlja..
Iju, krajem sledece godine!Kako bi mene ovaj moj izmaltretirao da mu jos malo odlozim do kraja sledece godine!Zato me sad toliko i terorise da zavrsim faks...
Eh ti muskarci
![]()
E onda ok...Zezam se, bre pusti ti to, izivi se prvo pa onda beba i sve te ozbiljne stvari![]()