Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Redom:
sandale Tsakiris Mallas :aha:
Bluza Authentic
Tunika Authentic
Jaknica Stradivarius

...meni se dopada sve...vrlo zanimljivo, inace retko klikcem sa ovakvom obucom ali bice da su jako lepo uradjene jer mi se veoma dopadaju i ukoliko bi mi fino pristajale kupila bih iste garantovano...lepa boja, prava debljina kaiseva za kolicinu istih...ma super su:super:

...majica mi se dopada, jos preko nekih tesnih farmerica, helanki:super:

...sa ovakvom tunikom nema greske a ni sa jaknicom, ona je kako mi se cini od nekog kepera, extra za kombinovanje:super:

...nego pitanjce, koliko su skupe cipele?...izvini sto te ovako direktno pitam, nije fino znam ali za mesec dana planiram put u Atinu pa me zanima kako da se domognem neceg slicnog...bas mi se dopadaju

...meni se dopada sve...vrlo zanimljivo, inace retko klikcem sa ovakvom obucom ali bice da su jako lepo uradjene jer mi se veoma dopadaju i ukoliko bi mi fino pristajale kupila bih iste garantovano...lepa boja, prava debljina kaiseva za kolicinu istih...ma super su:super:

...majica mi se dopada, jos preko nekih tesnih farmerica, helanki:super:

...sa ovakvom tunikom nema greske a ni sa jaknicom, ona je kako mi se cini od nekog kepera, extra za kombinovanje:super:

...nego pitanjce, koliko su skupe cipele?...izvini sto te ovako direktno pitam, nije fino znam ali za mesec dana planiram put u Atinu pa me zanima kako da se domognem neceg slicnog...bas mi se dopadaju
Ma ok,
Kostale su citavih 19eur :lol: jer su iz outleta i verovatno proslogodisnji model.Pocetna cena im je bila 189eur.
Obuca,zavisi od radnje do radnje.
Imas za 40-50-60 eur a i mnogo skuplje.

Ma ok,
Kostale su citavih 19eur :lol: jer su iz outleta i verovatno proslogodisnji model.Pocetna cena im je bila 189eur.
Obuca,zavisi od radnje do radnje.
Imas za 40-50-60 eur a i mnogo skuplje.

...uh, to je vec tesko izvesti:sad2:....189 je puno, outlet nepoznat pa cu se ograniciti na ove oko 50 - 60 evra...mozda zvucim nenormalno ali ja obozavam soping u Grckoj, nekako mi je ukus valjda okrenut na tu stranu...zemlja u kojoj su cipele udobne a farmerice imaju obline 'fala bogu:besna:...hvala ti puno....

...inace kupih danas farmerice posle tri meseca traganja za mali novac, Time out 1999dinara...

fe2l4m.jpg

Zeleni ledeni caj u Starbucks-u

u subotu>
sarenu majicu u Zari-narandzasto-zuto-crveno-bez

veeeliki teget-crno-srebrni dzemper na preklop u Orseju.

Majica je S a Dzemper XL. Toliko o podudaranju velicina...

+neki Afrodita gel za tusiranje u DMu sa zlatnim sljokicama koje definitivno ne ostaju po telu. Al je zato peskir skroz sljokicast...

+sam uplatila voznju za koju su me ODRALI i sad ne smem ni da pogledam cipele do 15. Izem ti redovnu mesecnu platu, sto me ne placaju 2x godisnje?!?!?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back