Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I jedna Kapa u Nusicevoj.
Kada udjes od Terazija, pa kroz prolaz, pa onaj drugi deo Nusiceve kada se presece sa Kosovskom, pa negde na polovini tog drugog dela, sa leve strane. Tu.
A onda se spustis ka Politici, pa skrenes desno, pa pored Radio Beograda, malo napred u Lole Ribara i eto te u... Modusu:) .
Jednim udarcem dve muve.

...e, hvala za tu Kapa radnju, a u Modus bolje da ne ulazim u skorije vreme, prošli
put kad sam bila kupila sam dve stvari, a mogla sam da je bilo para, bar deset,
odande se teško izlazi da se nešto ne kupi...:(

I jedna Kapa u Nusicevoj.
Kada udjes od Terazija, pa kroz prolaz, pa onaj drugi deo Nusiceve kada se presece sa Kosovskom, pa negde na polovini tog drugog dela, sa leve strane. Tu.
A onda se spustis ka Politici, pa skrenes desno, pa pored Radio Beograda, malo napred u Lole Ribara i eto te u... Modusu:) .
Jednim udarcem dve muve.

mislis na cosku na trespass radnju?
oni su prodavali kapine proizvode ali mi se cini da je ta radnja zatvorena.

od kapinih radnji znam za jednu u knez mihajlovoj kod servantes centra, jednu u srpskih vladara blizu teranove i jednu na bulevaru (na potezu od pravmog fakulteta ka skupstini)

od kapinih radnji znam za jednu u knez mihajlovoj kod servantes centra, jednu u srpskih vladara blizu teranove i jednu na bulevaru (na potezu od pravmog fakulteta ka skupstini)

Ne ta. Ta jeste zatvorena, a ona je bila sa desne strane kada ides od Terazija.
Ova je preko puta te.
Samo :think: mozda si u pravu da je i ovo Trespass, ali svakako prodaju Kapine stvari.

..pa da za Knez rekoh, znam, ta druga kod Teranove od prilike...ma dovoljno je
to..ali ja se nešto sećam da je kod njih bilo trenerki od one sintetike, što izgleda
kao da sija..i onih što šuškaju, a ne znam imaju li pamučnih...:think:

..pa da za Knez rekoh, znam, ta druga kod Teranove od prilike...ma dovoljno je
to..ali ja se nešto sećam da je kod njih bilo trenerki od one sintetike, što izgleda
kao da sija..i onih što šuškaju, a ne znam imaju li pamučnih...:think:

da znam.. imaju svakavih od sintetickih kao sto su se prodavale pre 20 godina do modernih pamucnih.

Setio sam se jos jedne radnje.
Na cosku kralja petra i uzun mirkove

[map]kralja petra, belgrade[/map]

kaput.
Sivo-crni riblja kost sara. Klasican djubretarac do kolena sa velikom kapuljacom i metalnim djubretarskim dugmicima na kanap.
Debeo, sa prilicno mnogo vune u sastavu pravi zimski.

Mislim da sam ubola pravu stvar i da se narednih 4-5 godina necu odvajati od njega.
Diiiivan je.

Ja kupila dve majice za pilates. jedna je bila 360 din, druga 430 :eek: Donje delove nisam uzimala jer nisu imale one sa ranflom a meni ti lepše stoje. Imaš dve radnje na Terazijama, relativno blizu jedna druge, jedna je kod Terranove a druga malo ka Slaviji, sa iste strane...

Pussy,
u Kappi kod Inst.Servantes ima d.deo trenerke (izgleda da samo beli imaju) za 1.200 din.

Meni se svidela jedna plisana trenerka ali je 6.000 :confused:

Nove rolere, iste ovakve :D
Bili 15.000 a ja naletela na snizenje, platila 5.000 :D
rollerblade_sugarfree_rose_2009.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back