Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Jedno slatko maramce da oplemeni proljetne i ljetne kombinacije.
Fotografija1489.jpg

Ne vidi se bas najbolje na fotografiji, ima crne tufnice i zlatne detalje, blago roze boje je, skroz tanka i lagana.

Jaooo devojke, sve pohvale za dobre kupovine:heart:
Dragon, tebe nema, nema, pa nastupiš nemam reči :hvala: Sve ti je slatko iako neke stvari nisu moj fazon, ali kako ti uklapaš, verujem da je sjajno:D

Ja opet pazarila nakit:roll:...sad već i zvanično svi pozajmljuju od mene kad im nešto zatreba ili im je perfect mach za dobitnu kombinaciju:lol:
Elem, zlatna kruta ogrlica u obliku polumeseca (prilično uz vrat), tanak crni kožni rajf sa zlatnim nitnicama, narukvice tanke crne i zlatne. Spremna za letnje crne haljine:zper:

I da, pitanjce za Waterfal (koja je vidim isto napala DM:zper:) koji si Balea gel za umivanje kupila? Vidim neki zeleni, ali nisam snimila taj:think: Da li ima i piling ili samo wash?

Kokolino, veoma su lepe, vrlo nezne i retro. :)

Verujem da su u prljavo roza nijansi daleko lepse.

Ja sam u potrazi za ljupkim, zenstvenim baletankama u puderastoj nijansi. Mozda uz kontrastni ili metalni vrh.
Volim obucu u nude tonovima.

Za sada su na listi Tommy H, Aldo (ove su simpa, ali nisu nacinjene od prirodne koze, jos uvek razmatram (ne)povoljnost odnosa cena/kvalitet).

Na Zarinom sajtu sam smeknula ove, nezne sa efektnim detaljem, medjutim, nakon sto sam ih videla u radnji, simpatije su ubledele - presvucene su nekakvom sedefastom tkaninom, mislim da bi odrzavanje bilo nezgodno zbog veoma nezne boje.

Razmisljam, razmisljam... :)

Blok45

Oh, ove zime sam sumanuto kupovala mirisne svece. :prstic:
Uvek je poneka kolekcija na snizenju u DMu ili Liliju.

Juce sam pazarila dve led svece, karamel+vanila i cokoladne praline.

Kako ove elegantne svece carobno svetlucaju! Vosak je u peskovanom staklu koje, kada se upali fitilj, razgoreva boje paunovog perja.

Srdacno preporucujem. :)

Pazarila sam -

Dugo sam zelela pelerinu. U ovoj se osecam sjajno, juce sam je prosetala prvi put, dan je bio varljiv, neposlusna kisa i nasmejano Sunce.
Uz majicu na pruge, taman dzins koji laska figuri, cipele s drvenom platformom, doktorsku tasnu u boji viskija i upadljivu, krupnu ogrlicu s drvenim detaljem i kamenjem u boji mahovine, pelerina je zablistala. :)

Dalje, zlatne baletanke jer, zaboga, bas su mi ovako upadljive baletanke bile potrebne. :lol:

Pretstavljam vam moje nove Startasice! :zaljubljena:

Fotografije su moje, ovog modela nema u oficijelnoj ponudi. :)

Tacka na soping van granice.
citiracu te
ne zbog sopinga
vec zbog tvojih komentara i opisa
obozavam ih citati :) <3

Uuu lepota, njam.Meni se sad jede Jaffa.
Nisam ništa kupila, nemam šta da prijavim ali sutra idem da kupujem farmerke. Jel mi verujete da su mi u dve nedelje pukla sva tri para farmerki koje imam...i sad nemam nijedne cele.
Tako da sutra pravac kinez da kupim neke najjeftinije, da imam u nečem pristojnom da odem na posao sutra a onda kasnije ove nedelje neke finije

Uuu lepota, njam.Meni se sad jede Jaffa.
Nisam ništa kupila, nemam šta da prijavim ali sutra idem da kupujem farmerke. Jel mi verujete da su mi u dve nedelje pukla sva tri para farmerki koje imam...i sad nemam nijedne cele.
Tako da sutra pravac kinez da kupim neke najjeftinije, da imam u nečem pristojnom da odem na posao sutra a onda kasnije ove nedelje neke finije

Ja se kunem u kineze godinama nosim kineske farmerke,zato sto samo tamo mogu da nadjem duzinu,visoka sam 191cm :mrgreen: Znaci mozes polivati kiselinu po njma i raditi sta hoces uvek prezive,ja nosim sve dok se ne rasparaju a onda napravim sorc od njih he he he

Ja se kunem u kineze godinama nosim kineske farmerke,zato sto samo tamo mogu da nadjem duzinu,visoka sam 191cm :mrgreen: Znaci mozes polivati kiselinu po njma i raditi sta hoces uvek prezive,ja nosim sve dok se ne rasparaju a onda napravim sorc od njih he he he

I kupila sam na kraju kineske :D ...doduše ne direkt kod kineza nego u nekom malom butiku kod mene na naselju..drže bukvalno sve, od kineza do naše robe ..miks svega i svačega. I to za samo 1250 dinara prelepe su...prosto sam šokirana...svaki šav na mestu, odlično šivene, ne smrde, ugodne i meke...onako neka tamno plava boja ( što bi moj momak rekao ko kondukterska uniforma :lol: ). Uske su ali nisu preuske i što je NAJVAŽNIJE..konačno sam ubola farke koje imaju visok struk a ne stoje mi glupo...pošto je kod mene jako izražena razlika struk : bokovi...imam šire bokove a dosta uzak struk pa večito imam problem...
Prezadovoljna sam.
I pošto sam uštedela kupila sam mami jako lepu ešarpu zelenkasto smeđu ..onako toplih prolećnih boja:)

I kupila sam na kraju kineske :D ...doduše ne direkt kod kineza nego u nekom malom butiku kod mene na naselju..drže bukvalno sve, od kineza do naše robe ..miks svega i svačega. I to za samo 1250 dinara prelepe su...prosto sam šokirana...svaki šav na mestu, odlično šivene, ne smrde, ugodne i meke...onako neka tamno plava boja ( što bi moj momak rekao ko kondukterska uniforma :lol: ). Uske su ali nisu preuske i što je NAJVAŽNIJE..konačno sam ubola farke koje imaju visok struk a ne stoje mi glupo...pošto je kod mene jako izražena razlika struk : bokovi...imam šire bokove a dosta uzak struk pa večito imam problem...
Prezadovoljna sam.
I pošto sam uštedela kupila sam mami jako lepu ešarpu zelenkasto smeđu ..onako toplih prolećnih boja:)

I ja imam taj problem sa strukom ali sam se kod njih spasila :)

Back