Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Ja nisam ništa kupila, ali sam dobila sivi kineski brushalter sa cirkonom između korpi, Jasmilovu prolećnu pidžamu na cvetiće, ljubičasto-belu, zatim Nivea losion za suvu kožu, Božen gel za tuširanje sa narom...

I, ono najlepše, Modena blistavo bele seksi čarapice sa raskošnom, bogatom čipkom, samodržeće.

kupila Bourjois HM novi puder, kao coco :) samo najsvetljiu nijansu
jedne tanje crne grilonke
jedne tanke, fine crne čarapice sa šavom pozadi :D
crni sako u C&A
crnu majicu sa nekim kao nitnama, čudima napred u New Yorker-u

dobila:
1.džinovsku šolju za kafu
2.artdeco shadow base:zaljubljena:
3.jasmil gaćice i majicu na bratele
4.preslatku pidžamu na kratke rukave, 3/4 na neke kravice :lol:

Poslednja izmena:
kupila Bourjois HM novi puder, kao coco :) samo najsvetljiu nijansu
jedne tanje crne grilonke
jedne tanke, fine crne čarapice sa šavom pozadi :D
crni sako u C&A
crnu majicu sa nekim kao nitnama, čudima napred u New Yorker-u

dobila džinovsku šolju za kafu
artdeco shadow base:zaljubljena:
jasmil gaćice i majicu na bratele
preslatku pidžamu na kratke rukave, 3/4 na neke kravice :lol:

Кери, јеси то ти?

Kupila sam sebi jedan par običnih crnih helanki za vežbanje i jedan par minđuša, fotografisaću ih malo kasnije.

A tetki sam za rođendan kupila mnogo lep set - losion za telo i gel za tuširanje (ovo, samo bez toaletne vode):

http://1.***************/-qhoDRVGr5Ps/UM8vkCkVtGI/AAAAAAAAC48/gvksxOqZuPw/s1600/Zucchero_Velo.jpg

Ne mogu da vam opišem koliko lepo miriše. A nežno.

Ovo su moje nove minđuše, mnogo su lepše uživo, naročito kada se stave na uši ( jok, na nos :lol: ) i kosa podigne sa pramenovima tu i tamo. :)

photo4972.jpg

Hehe, e baš mi je drago što vam se sviđaju, ne znam zašto, ali mislila sam da neće nikom. :D

Inače, koštale su samo 340 dinara (o, da), kupljene su u butičiću Puella u Beogradu. ;)

Drže mnogo kvalitetne torbe, novčanike, marame, ešarpe, kaiševe, a najviše bižuteriju.

Za svaki komad nakita kupljen kod njih dobijam pohvale, naročito su im posebne oglrice.

ASMB sjajne minušice, primenljive i vrlo nosive uz sve i svašta. Inače, meni su minđuše pasija, imam ih na stotine i bez njih i parfema sam kao gola:cool:

Trojanka, neobična torba, ali model ala LV je kultni. Ne znam samo da li je teška zbog tih pločica, msm nisam baš za bildovanje:lol:

Back