Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

imas fantasticno pamcenje,zaista jako ne volim ljubicastu boju :)
ali meni ne stoji braon,drap,siva,krem,teget i ko luda samo se oblacim kao crvenkapa.ovo je malo iskorak u nesto drugacije
materijal je pamucni zersej
nemam bele baletanke.imam crne,teget,bordo i roza
videcu kad mi krojacica skrati do kolena i kad mi nestanu kraste i modrice koje sam zaradila kad sam sinoc pala na ulici

Meni je suknjica vrlo interesantna, a može da se kombinuje u 1001 varijanti. Pošto mi se čini da ima i roze boju, onda je možda roze bluzica i balatanke dobitna kombinacija.
Narandžasta još bolja:) jedna od dve haljine koje sam kupila je vrlo sličan dezen, samo su meni osnova braon, zelena, oker, ali ima i svih drugih duginih boja:D

Elem, kako sam malo bila u inostranstvu za ovaj ženski praznik (što volim dobar izgovor:D) malo se i pazarilo, doduše u letu, ali nisam naletela na neka sniženja. Najdraža kupovina mi je kozmetika-2 fenomenalna ruža i olovke za usta u Yves Roscher-u, u Daglasu brdo kupki, face scrabova, pilinga...nekih novih sitnica poput maski, sedefastih senki....

2 sakoa iz nove koleksije u H&M-beli i svetlo-prljavo rozi, vrlo interesantnog kroja, puno džemperića na raskopčavanje jednobojnih i prugastih (7 kom) i par bluzica. Samo su džemperići bili sniženi, sve ostalo new arrival po full cenama. Ćera dobila patike, a sin lepu majicu (crna osnova i onda naziv grada u neon bojama):)

Zaboravih da dodam da sam zamalo kupila Desigual tašnu, ali je glas razuma ipak prevladao, te sam se suzdržala iako mi to nije svojstveno:lol:
Ustvari, više me je iznerviralo to što osim interesantnog dizajna i dezena (u svim mogućim i nemogućim bojama) delovi si od imitacije kože, a cena od 100e pa na gore. Mislim za te pare tih par kvadratnih cm i ručke su mogli da ubace pravu kožu, a ne te sintetike i imitacije:confused:

I tako sam ovoga puta zaobišla tašnu, ali sledeći put sam se nameračila na jednu interesantnu haljinu (a do kraja leta, tj. u avgustu) će valjda biti na sniženju:zper::whistling:

Hehe, vidim da je pao jedan dooobar šoping, ali to je sjajno, okrepljuje ženski duh, a imaš i sladak izgovor! :D
Želim ti da uživaš u stvarima koje si kupila i pohvaljujem što si znala da povučeš ručnu kada je tašna u pitanju, znam i sama kako nekada odoleti može biti vrlo teško. ;)

Suma sumarum, ponovila si se lepo. :heart:

Pomodoro-Graphic-Dress~98H112FRSP.jpg

Da nisi smršala?
Ja uglavnom po tome znam...kad se udebljam odma nabujaju ( i pred menzis naravno) :lol:
Jeste lepa kupovina ali treba mi toliko toga da ne znam odakle da krenem.

A hajde da tebe pitam, kad smo već kod veša - jel znaš u BG-u neku lepu prodavničicu sa vešom,da imaju velik izbor najlonki i tako tih lepih stvarčica a da nisu cene u oblacima?

Jesam smršala, ja jedem normalno ali stres me razbija, međutim, i pre kada sam mršavila gore to bude predeo oko struka a ne same grudi, ionako nosim veličinu 75B, ne želim još manje, o, ne.

Znam mnogo takvih mesta sa povoljnim cenama veša i tome sl. (gaćice za po 100 i 120 dinara), ali bi najbolje bilo da mi konkretno kažeš šta ti treba.

Naći ćeš sigurno neko lepo, ja koristim L'orealovo, ali ne znam da li da ti ga preporučim. Nije loše, ali nije ni naročito posebno.

- - - - - - - - - -

Najs. :ok:

Nasla rumenilo :mrgreen:
essence-silky-touch-blush-020-babydoll-01-300x300.jpg
Slatka mi je nijansa a i ime babydoll isprobavam i zasada je bas fino :)

Prilozi

• essence-silky-touch-blush-010-adorable-01-300x300.jpg
    essence-silky-touch-blush-010-adorable-01-300x300.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 0

Back