електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ајвар и сланину. Хлеб и јогурт.
Отегао се доручак, никако од стола устати.
Отегао се доручак, никако од стола устати.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mrzim ove engleske kobasice. Srpske su bolje

Mrzim ove engleske kobasice. Srpske su bolje
))))))nista bez debele srpske kobaje))))))
- - - - - - - - - -
al je dobra kukuruzna pura kad se u nju kajmaka nagura
)))Ne mogu da biram bas sad. Daj sta das
Jedem mnogo
sta nam to cutis trojo...ne radi se Dive samo o tome...
...vecina ljudi nema selo niti bilo kakvu mogucnost kupovine prirodnih proizvoda...dakle, jedemo ono sta nadjemo pa uklapamo da bude manje zlo...
...medjutim, danas u svakom grizu imas supstance koje su blago uzasne...ilustrovano izgleda ovako, GMO soja u nes kafi koju upravo pijem, organske kroasane koje jedem krasi margarin, glukozni sirup, emulgator, boja, nesto sto se zove magicno bread improver, bog zna sta je unutra...u tom smislu i te virsle su deo sistema, odnosno otrova koji industrija ubacuje u ljude...jedino se nadam da smo se kao vrsta prilagodili bolje...
Problem je u tome što niko nUme da imenuje tu opaku hemijsku supstancu u "lošem mesu koje ide u viršle". Razlog je prost, a pogodite koji...
Dobila sestra nekom prigodom paketić iz Engleske od drugarice, malo Body Shop kozmetike, malo neke šminkice, malo finih slatkiša i iz nekog razloga desetak nekih konzervi nekog užasnog pasulja sa tim 'kobasicama', mi gledamo, mislimo se šta je ovo koji q., naša viršla i veća i ukusnija. Samo smo ih prosledili dalje.
Ona valjda mislila ovde rat, beda, sirotinja, ćale predlagao da mi njoj pošaljemo naše domaće kobaje i šunke da se najede jednom u životu sirota)))
Nemoj tako to da shvatas
Mozda je to neki specijalitet kod njih,svako posalje sta misli da je najbolje da se malo pohvali svojom zemljom
U svakom slucaju sigurno je krenulo iz dobrih namera
)))Не верујем....ne radi se Dive samo o tome...
...vecina ljudi nema selo niti bilo kakvu mogucnost kupovine prirodnih proizvoda...dakle, jedemo ono sta nadjemo pa uklapamo da bude manje zlo...
...medjutim, danas u svakom grizu imas supstance koje su blago uzasne...ilustrovano izgleda ovako, GMO soja u nes kafi koju upravo pijem, organske kroasane koje jedem krasi margarin, glukozni sirup, emulgator, boja, nesto sto se zove magicno bread improver, bog zna sta je unutra...u tom smislu i te virsle su deo sistema, odnosno otrova koji industrija ubacuje u ljude...jedino se nadam da smo se kao vrsta prilagodili bolje...

Ja dobro pazim sta cu da ponudim drugim nacijama
Jednom je moja cimerka pozvala n'a veceru mog decka italijana,posle vecere ziva nisam ostala jer me je stalno podsecao kako nam je grozna kuhinja![]()
Znaci lekcija br 1 sarma se ne dozivljava isto ako si s balkana I iz pariza
- - - - - - - - - -
Btw nije pravila sarmu,secam se da je bila neka tursija sto je on doziveo kao pomije
Dobila sestra nekom prigodom paketić iz Engleske od drugarice, malo Body Shop kozmetike, malo neke šminkice, malo finih slatkiša i iz nekog razloga desetak nekih konzervi nekog užasnog pasulja sa tim 'kobasicama', mi gledamo, mislimo se šta je ovo koji q., naša viršla i veća i ukusnija. Samo smo ih prosledili dalje.
Ona valjda mislila ovde rat, beda, sirotinja, ćale predlagao da mi njoj pošaljemo naše domaće kobaje i šunke da se najede jednom u životu sirota)))
Mi se najeli slanine, cvaraka, sunke, kobasica, a Svabe zauzele bunar, paradajz u basti slabo rodio, morali smo piti vina...za dvojesta nam to cutis trojo

Problem je u tome što niko nUme da imenuje tu opaku hemijsku supstancu u "lošem mesu koje ide u viršle". Razlog je prost, a pogodite koji...

![]()
![]()
Mi se najeli slanine, cvaraka, sunke, kobasica, a Svabe zauzele bunar, paradajz u basti slabo rodio, morali smo piti vina...
Za vreme rata pola babine porodice je bilo u kući u Srbobranu a druga polovina na salašu.
Mađari zatrovali bunar na salašu, baba i njena sestra bliznakinja dobile tifus, sestra umrla, baba jedva preživela.
Još su imale sreće što su samo tako prošle, Hortijevci su bili mnogo ružni stvorovi.
Ja dobro pazim sta cu da ponudim drugim nacijama
Jednom je moja cimerka pozvala n'a veceru mog decka italijana,posle vecere ziva nisam ostala jer me je stalno podsecao kako nam je grozna kuhinja![]()
Znaci lekcija br 1 sarma se ne dozivljava isto ako si s balkana I iz pariza
- - - - - - - - - -
Btw nije pravila sarmu,secam se da je bila neka tursija sto je on doziveo kao pomije

sto mu ti nisi objasnila da ni italijanska kuhinja nije dobra...postoji par jestivih stvari, ostalo im je sve bzvz. ja inace nisma fan italijanske kuhinje, ne svidja mi se.
- - - - - - - - - -
dal je moguce da se nekome ne svidja sarama...![]()

Zato sto ja ne volim da se nadhebavam.kad ne volim ne volim I tacka.kad volim volim![]()
a ja naseckala sedam vrsta povrca za sarenu salatu (zutu i crvenu silju, sargarepu, karfiol, zeleni paradajz, krastavce, kupus, luk ne stavljam..mnogo mi povuce ukus na luk)..
vecu uvredu nije mogao da nanese..tursiju je uvredio.a ja naseckala sedam vrsta povrca za sarenu salatu (zutu i crvenu silju, sargarepu, karfiol, zeleni paradajz, krastavce, kupus, luk ne stavljam..mnogo mi povuce ukus na luk)..
![]()