Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Меда и овогодишњих ораха... нису још суви, али није ми сметало.
Med u kombinaciji sa orasima se jede kod problema sa potencijom. Zasto jedes med sa orasima, prestao da ti se dize?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Меда и овогодишњих ораха... нису још суви, али није ми сметало.

bljabucicu, sto ja ne volim bljabucice osim zlatnog i crvenog delisesa.,..sad odo u setnju po kisi, a rucak ce da mi dodje za veceru.

Bude li i tvoj dragi jeo med i orahe nista od brzog skidanja sa poroka.i ja
i volim da u sladoled od cokolade ubacim zaledjene visnje i lomljene orahe preko
moram da se skidam sa poroka

Šta je Kami, opet si u PMS-u?...Med u kombinaciji sa orasima se jede kod problema sa potencijom. Zasto jedes med sa orasima, prestao da ti se dize?

Šta je Kami, opet si u PMS-u?...
Med i orasi sa potencijom imaju veze koliko i CocaCola... al dobro, bitno da se roba valja.
Meni recimo pizza najbolje radi za to...Uf, dobro je, ja mislio da se samo meni dize od koka kole...![]()

I ljute papricice.fluimucil i nikotin
pobedniku sledi slina![]()
Pica je magicno jelo, magicno...Meni recimo pizza najbolje radi za to...![]()

I ljute papricice.
Pica je magicno jelo, magicno...![]()

to cu kasnije da metnem na ...
brate kume pico , na tebe
od nedelje kunem se u dnevnik mi neispisan , od nedelje tamanim samo picu![]()

Cek' da virnem u moj dnevnik... pa da, evo, pre pet godina sam to isto odlucio, evo pise "... od nedelje samo pica..."...
Ma na Picu svasta nesto moze da se stavi kumo.![]()
![]()

Aha, dakle pica je samo predjelo... OK, OK, ja burek mogu i da preskocim ako je pica dobro nafilovana, ako se na njoj sve topi, ako je reshija, ma dodje mi da posrchem kechap s nje...chek polako , ako se nahedemo pice necemo stici do bureka![]()
![]()
![]()

Aha, dakle pica je samo predjelo... OK, OK, ja burek mogu i da preskocim ako je pica dobro nafilovana, ako se na njoj sve topi, ako je reshija, ma dodje mi da posrchem kechap s nje...![]()
![]()
![]()

ipak cu ja da preskochim tu kechapkritichnu picu i odmah se bacim na burek![]()

Jedem i ja med i orahe. Da li mislis da i ja to radim zbog problema sa potencijom?Med u kombinaciji sa orasima se jede kod problema sa potencijom. Zasto jedes med sa orasima, prestao da ti se dize?

Једем јер уживам у укусу, а имам и орахе и кошнице, али да ми ти ниси рекао то о потенцији остао би у незнању, мора да си редовни конзумент споменутог док си тако верзиран... јел ти помаже?Med u kombinaciji sa orasima se jede kod problema sa potencijom. Zasto jedes med sa orasima, prestao da ti se dize?