Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cek cek, sad ces fotku da dobijes :mrgreen: :zplez:

okaci, pucaj mi u srce
drama-1.gif

a sto smo se obrukali u teologosu...pojeli kilo ipo mesa nas dvoje sa prilogom pomfrit (to je islo na posluzavniku, nije posebno naruceno).,..jagnje i jare. da je bilo samo meso, nego i dve ogromne salate, hleb, pivo...vino dobrodoslice..:huh:
Није тако застрашујуће.
Док сам играо кошарку кад би се враћали с гостовања увек смо имали у виду ресторане с аша-баја порцијама, ми пилићи би јели 700-800 грама јунетине, или свињетине, јагњетине и јаретине више, а рибе, рецимо кад би ишли у Сомбор, или Апатин у ресторану Шаран бар по килограм, смуђа поготово.
Центри са својих 2,05-2,1 метара и 120-140 кила су били далеко недостижни.

Није тако застрашујуће.
Док сам играо кошарку кад би се враћали с гостовања увек смо имали у виду ресторане с аша-баја порцијама, ми пилићи би јели 700-800 грама јунетине, или свињетине, јагњетине и јаретине више, а рибе, рецимо кад би ишли у Сомбор, или Апатин у ресторану Шаран бар по килограм, смуђа поготово.
Центри са својих 2,05-2,1 метара и 120-140 кила су били далеко недостижни.

a jednom smo jeli prvo neke makarone, pa onda glavno jelo svakom po dve ogromne snicle ili sta je to vec bilo, sa nekim biljnim zacinima. i njemu nestA nije bilo dobro i pojeo samo jednu sniclu...i ja ga mrtva ladna pitala - jel oces ti ovu drugu, nece..ja cap viljuskom i zavrsila snicla u mom tanjiru :rumenka:. a hit je bio sto sam posle tu malu kost od mesa vratila u njegov tanjir..da ne vidi kelner da su kod mene u tanjiru tri koscice...:zkez::zcepanje:

- - - - - - - - - -

isto je bio prilog pofmrit i nekakva velika przena paprika..

- - - - - - - - - -

pojela sma i obe paprike..:flert:

a bio je onaj restoran prema cerkau/ belim vodama..mislim da su ono bele vode..nesa debeli, ne znam dal su porcije kao pre. ali sve sto bismo narucili to bismo i pojeli, a ljudi kukaju da su porcije ogromne i da ne mogu sve da pojedu. nikada se nije desilo da delimo porciju nigde. ako bih pala na to da delim porciju, znacilo bih da sam ozbiljno bolesna. :sad2:

Postoji naravno, bas sam nedavno pisala da su im porcije za moj ukus ogromne i da bi mogle dve normalne osobe od jedne da se najedu. A sto su im krempite dobreeee, a tek baklaveeee znaci mrtva trka. I cene su im pristojne bas.

Back