- Poruka
- 122.111
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није тако застрашујуће.a sto smo se obrukali u teologosu...pojeli kilo ipo mesa nas dvoje sa prilogom pomfrit (to je islo na posluzavniku, nije posebno naruceno).,..jagnje i jare. da je bilo samo meso, nego i dve ogromne salate, hleb, pivo...vino dobrodoslice..![]()
Није тако застрашујуће.
Док сам играо кошарку кад би се враћали с гостовања увек смо имали у виду ресторане с аша-баја порцијама, ми пилићи би јели 700-800 грама јунетине, или свињетине, јагњетине и јаретине више, а рибе, рецимо кад би ишли у Сомбор, или Апатин у ресторану Шаран бар по килограм, смуђа поготово.
Центри са својих 2,05-2,1 метара и 120-140 кила су били далеко недостижни.
. a hit je bio sto sam posle tu malu kost od mesa vratila u njegov tanjir..da ne vidi kelner da su kod mene u tanjiru tri koscice...

a bio je onaj restoran prema cerkau/ belim vodama..mislim da su ono bele vode..nesa debeli, ne znam dal su porcije kao pre. ali sve sto bismo narucili to bismo i pojeli, a ljudi kukaju da su porcije ogromne i da ne mogu sve da pojedu. nikada se nije desilo da delimo porciju nigde. ako bih pala na to da delim porciju, znacilo bih da sam ozbiljno bolesna.![]()
moj deda jede palacinke med i orahe![]()
(((((a sto smo se obrukali u teologosu...pojeli kilo ipo mesa nas dvoje sa prilogom pomfrit (to je islo na posluzavniku, nije posebno naruceno).,..jagnje i jare. da je bilo samo meso, nego i dve ogromne salate, hleb, pivo...vino dobrodoslice..![]()
Verovatno kod gazda Iatrou-a... Meni je tamo prasetina bila bolja i od jagnjetine i od jaretine.