dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
el ovo neki djuvech na domacem lebu?
to je neka paprika i patlidzan i beli luk i paradajz, takoreci djuvec

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ovo neki djuvech na domacem lebu?

Билдује се, треба се одупрети Дее-ју, а не пасти без пола ома отпора!Vecerala sam dva pileca bela m, spanac, spanac i neki sir. Dok sam kuvala pojela bananu i rice cake. I na kraju kuvano jaje![]()

Vecerala sam dva pileca bela m, spanac, spanac i neki sir. Dok sam kuvala pojela bananu i rice cake. I na kraju kuvano jaje![]()
alal ti vera

Puding od čokolade.
Čoveče, kako ga volim, a nisam ga pravila milion godina jer od mojih ukućana niko to ne voli.
I danas sam pojela celu porciju sa guštom.![]()
uštipke od tikvica i ajvar........e taj me ajvar muči, ne zbog stomaka već zbog priče oko njega,
dobila sam dve tegle od bma, on dobio paket zimnice na poslu i doneo mi par tegli svačega,
i priča kako je taj ajvar domaći i jeste dobar, ljut i upržen fenomenalno, nema uopšte viška
tečnosti, a cena kod njega u firmi je 400,00 din. za teglu, a prodajna u radnji 700,00 din,
ja ne idem u markete pa me zanima jel video neko teglu ajvara koja toliko košta, meni to suludo
uštipke od tikvica i ajvar........e taj me ajvar muči, ne zbog stomaka već zbog priče oko njega,
dobila sam dve tegle od bma, on dobio paket zimnice na poslu i doneo mi par tegli svačega,
i priča kako je taj ajvar domaći i jeste dobar, ljut i upržen fenomenalno, nema uopšte viška
tečnosti, a cena kod njega u firmi je 400,00 din. za teglu, a prodajna u radnji 700,00 din,
ja ne idem u markete pa me zanima jel video neko teglu ajvara koja toliko košta, meni to suludo