Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Slana, braon,lepljiva gadost koju jedu sa.sendvicima sa sirom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
С реш печеном кожурицом од шарана и неко јаком салатом од нпр црнА луЦа, добро забиберено... оф корфс!Šarana masnog k'o svinja, ono salo k'o zelatina a slatko k'o med. Kakav sam mamun, kao, jeo sam ribu![]()
ta kora je nekako cudna.jel ima neka fora sa cim se ili kako jede?kupio mi komsija kamember sir.pedeset godina imam i nikad ga nisam jela,sto me cudi jer nema sta ne bih probala.nekako mi nije ukusta kora je nekako cudna.jel ima neka fora sa cim se ili kako jede?
Ставиш на препечен хлеб и једеш.
idem da pecem hleb
jel dole puter?
pa ni ovako nije nesto...onako u dubini gornjeg nepca osetim ...da mi se bas i ne svidjaМа не. Само хлеб и сир.
...njeguski sir, prsut...i posle pastrovske rustule...znaci imacu dvesta kila, al boli me uvce bas....nije to svaki dan..
pa ni ovako nije nesto...onako u dubini gornjeg nepca osetim ...da mi se bas i ne svidja
o bravo,od koga si dobila?
Хлеб, сир, Зајечарско.
Samo pivo gulim.
..a kakav je to sir?

lepo od nje...poslala mi prija..
..a kakav je to sir?
...ja sam otkrila da bi mogla da zivim na nekoliko vrsta sira, malo nekog integralnog hleba i eventualno kajmak i pavlaka jos uz to....
..bas mi prijaju mlecni proizvodi....i sad mi se neda da istrazujem smem li ja to da jedem ili ne....a nebi me cudilo da nesmem...
..ono sto sigurno znam je da nesmem budjave sireve nikako....
- - - - - - - - - -
...pa vas dve, vi ste pricale o tom siru, ja pomislila da je neki specijalni...
Изашло и тамно Зајечарско, муж га управо пије. Ја преферирам светло.
Tamno popijem dva put godisnje mozda....inace samo po svetlom cepam.
Veceras u prodavnici gledam neka srpska vina....kontam mozda da uzmem litru Vranca. Odustanem na kraju, jer je sutra sreda, nisam u formi, ne znam kad sam zadnji put pio nesto alkoholno a da nije bilo pivo.

mora da je nase vino tamo jeftinije nego kod nas
tako ja nasla crnogorsku plantazu jeftiniju ovde nego tamo
Ja ti se slabo razumem u vino, ali flasa Vranca ili Zrebceve krvi ili neke tako brlje je ovde oko 4 EUR...sumnjam da je tu jeftinije.
Ovde se domaca (austrijska) jeftinija vina isto tako krecu otprilike, tako da mislim da je to fer cena. Ali slabo to ko kupuje ovde....plazma keks, vegeta, cokoladice zivotisnjsko carstvo, ajvar....tako neke stvari idu mnogo bolje.
mora da je nase vino tamo jeftinije nego kod nas
tako ja nasla crnogorsku plantazu jeftiniju ovde nego tamo
Ждрепчева крв је овде 2 евра. То је та класа вина, да умреш.
ma ne ja pricam da je smesno da stvar koja je proizvedena recimo u crnoj gori,bude jeftinija u srbiji
a kad sam bila kod sestre u kanadi,srpska prodavnica je vise nego posecena.ljudi tamo zive od devedesetih,ali i dalje rado kupuju nase.nostalgija...