EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Gravce na tavce i šarana u kukurznom brašnu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...jela sam neki indijski dezert, puding od pirinca i kokosa...bilo mi je neprijatno da trazim recept...cvrsto, kao testo od pirinca i kokosa koje se prelije seckanim mangom, verujem da moze i banana obicna da se koristi, i prelivom od crvenog, bobicastog voca, kao za cheesecake, recimo, i malo slatke pavlake...sve se moze napraviti u rodjenom domu a ukus je bozanstven za ljubitelje kokosa...
- - - - - - - - - -
...da...mnogo mi se svideo i kebab sa pistacima...iseckaju pistace i, cini mi se, bademe, verovatno moze i samo sa bademimi ili kikirikijem, rekla bih da onda zamese smesu za cevap na normalan nacin i tako prze...uz to sluze bademe natopljene u vodi, salatu od persuna, tople zemicke, njihovu pitu ali svejedno i gust humus *onaj klasican sa limunom, maslinovim i belim lukom*...to mi se mnogo svidelo a ja nisam ljubitelj mesa...

Vrutje teletje petčenije 

Puter od kikirikija pravo iz tegle
e kad sam konobarisala u londonu prvi put sam uopste cula za puter od kikirikija,a tek moje iznenadjenje kad su mi trazili sendvic sa njim i od gore parce jabuke...