Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..i kod njih je jeftinije nase sve pocevsi od mleka pa na dalje....

Glupost.
Kao sto sam napisao...to sto je tu 2 EUR ovde je 4, negde i vise.
O ceni hleba bolje da cutite...cene su vam kao u Bocvani. Kapiram da je to namerno tako, jer da je hleb kojim slucajem 50 dinara umesto 25 izbio bi ustanak.
Kila hleba je ovde 2,3,4 EUR...pa ti vidi.

Koliko je tu limenka Jelena/Lava?

Poslednja izmena:
Glupost.
O ceni i hleba bolje da cutite...cene su vam kao u Bocvani. Kapiram da je to namerno tako, jer da je hleb kojim slucajem 50 dinara umesto 25 izbio bi ustanak.

...nema hleba za 25 dinara da ja znam....
...ja kupim tost hleb i jedna kesa od 500g mi traje oko 7 dana....a cena mu je od 79 do 109 dinara kako u kojoj prodavnici....i ta mi je racunica
bolja, nego da kupim i pola hleba obicnog pa da mi se gomila i baca....ovako pojedem svaku mrvu...

Glupost.
O ceni hleba bolje da cutite...cene su vam kao u Bocvani. Kapiram da je to namerno tako, jer da je hleb kojim slucajem 50 dinara umesto 25 izbio bi ustanak.

Koliko je tu limenka Jelena/Lava?

Не купујем та пива. 60 - 70 динара, мислим.

kad pomenu ajvar,koja sam budala bila.sa kopaonika donela drugima na poklon ajvare,tegla 250 dinara.savrsen,jako uprzen,a nije od mlevenih paprika,nego cepkanih
a sebi budala kupila liker od sumskih jagoda,a ajvar obozavam,a alkoholu bas nisam sklona

...meni to sve nebitno nisam nikad, ali bukvalno nikad pila nista gazirano....ni vodu bilo kakvu sem iz neke preke nuzde kad moram onda kupim flasicu obicne vode,
sve mi je to bacanje para uvek bilo...mada ko voli i kupuje postujem, svako prema svojim zeljama i afinitetima..

...meni to sve nebitno nisam nikad, ali bukvalno nikad pila nista gazirano....ni vodu bilo kakvu sem iz neke preke nuzde kad moram onda kupim flasicu obicne vode,
sve mi je to bacanje para uvek bilo...mada ko voli i kupuje postujem, svako prema svojim zeljama i afinitetima..

Tek ja ne pijem nikakve Cole, Fante, piccke materine. Nije u tome poenta. Samo da ti docaram da te neko gadno laze kada ti prodaje pricu o tome kako su srpski produkti ovde jeftiniji nego tu. Tako i moja tasna prdi....pa kad ode u "veliki" Shopping - vrati se pokunjena sa dve no Name cokolade u ruci kuci. Valjda se zajjebala, mislila da je cena u dinarima, konvertibilnim markama....psihologija, sta li....procita 1,29 i super joj se cini, ali ne procita EUR nego u glavi neki dinari, kune, marke, sta znam.... LOL

Tek ja ne pijem nikakve Cole, Fante, piccke materine. Nije u tome poenta. Samo da ti docaram da te neko gadno laze kada ti prodaje pricu o tome kako su srpski produkti ovde jeftiniji nego tu. Tako i moja tasna prdi....pa kad ode u "veliki" Shopping - vrati se pokunjena sa dve no Name cokolade u ruci kuci. Valjda se zajjebala, mislila da je cena u dinarima, konvertibilnim markama....psihologija, sta li....procita 1,29 i super joj se cini, ali ne procita EUR nego u glavi neki dinari, kune, marke, sta znam.... LOL

.ma znam to, kod vas je jeftinija odeca kad su vam velika snizenja pa se mozete bar obuci i obuti kao ljudi, a ne kao mi vecina spala na smrdljive Kineze i jos se pravimo da nam se
to svidja..ne svidja, ali za bolje nemamo.....a opet kad pogledas i to su samo krpetine bile skupe ili jeftine, nesto je drugo bitnije, samo to saznamo ovako kao ja kad te stisne daleko
bilo od svakog....eto...

..inace sam iz Svedske pre 4 godine donela odece da jos imam po nesto skoro ne obuceno...kad bi sve trajalo kao garderobba gde bi nam bio kraj :)

...site su lanene plochice ccmoki...evo masiram tibu...:lol:
Ако имаш онај старински (има га и сада у Швабиленду) ручни млин за мак и шећер у праху можеш да на њему самељеш лан/сусам/кикирики и преко парчета интегралног двопека мало преливеног маслиновим/бундевиним уљем намажеш споменуте семенке и одвалиш се.
БелиЈ лооц се подразумева у свим варијантама!

Ако имаш онај старински (има га и сада у Швабиленду) ручни млин за мак и шећер у праху можеш да на њему самељеш лан/сусам/кикирики и преко парчета интегралног двопека мало преливеног маслиновим/бундевиним уљем намажеш споменуте семенке и одвалиш се.
БелиЈ лооц се подразумева у свим варијантама!

...nemam...u svakoj prodavnici zdrave hrane postoji shiroka paleta plochica sa orashastim plodovima, semenkama golice, suncokreta, razno...ja ''problem'' reshila...

...nemam...u svakoj prodavnici zdrave hrane postoji shiroka paleta plochica sa orashastim plodovima, semenkama golice, suncokreta, razno...ja ''problem'' reshila...
Верујем, али...
Свеже самлевене семенке... непоновљив мирис и укус!:zaljubljena:
Чак и на нпр малом каменом млинцу за житарице(сад је око 200 евра у Швапској) мирис свежег брашна је непоновљив, или исто тако укус пресног, свежег млека.
Чрас ми!
Овакав имамо на салашу, све меље ко бесан!
images

Poslednja izmena:

Back