...muljaju nesto. jer nema smisla da je dugotrajno litar kravica tamo 0,67e, a ovde oko 120 dinara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..i kod njih je jeftinije nase sve pocevsi od mleka pa na dalje....
Glupost.
Kao sto sam napisao...to sto je tu 2 EUR ovde je 4, negde i vise.
O ceni i hleba bolje da cutite...cene su vam kao u Bocvani. Kapiram da je to namerno tako, jer da je hleb kojim slucajem 50 dinara umesto 25 izbio bi ustanak.
Kila hleba je ovde 2,3,4 EUR...pa ti vidi.
Glupost.
Kao sto sam napisao...to sto je tu 2 EUR ovde je 4, negde i vise.
O ceni hleba bolje da cutite...cene su vam kao u Bocvani. Kapiram da je to namerno tako, jer da je hleb kojim slucajem 50 dinara umesto 25 izbio bi ustanak.
Kila hleba je ovde 2,3,4 EUR...pa ti vidi.
Koliko je tu limenka Jelena/Lava?
kad pomenu ajvar,koja sam budala bila.sa kopaonika donela drugima na poklon ajvare,tegla 250 dinara.savrsen,jako uprzen,a nije od mlevenih paprika,nego cepkanih
a sebi budala kupila liker od sumskih jagoda,a ajvar obozavam,a alkoholu bas nisam sklona

...meni to sve nebitno nisam nikad, ali bukvalno nikad pila nista gazirano....ni vodu bilo kakvu sem iz neke preke nuzde kad moram onda kupim flasicu obicne vode,
sve mi je to bacanje para uvek bilo...mada ko voli i kupuje postujem, svako prema svojim zeljama i afinitetima..
Tek ja ne pijem nikakve Cole, Fante, piccke materine. Nije u tome poenta. Samo da ti docaram da te neko gadno laze kada ti prodaje pricu o tome kako su srpski produkti ovde jeftiniji nego tu. Tako i moja tasna prdi....pa kad ode u "veliki" Shopping - vrati se pokunjena sa dve no Name cokolade u ruci kuci. Valjda se zajjebala, mislila da je cena u dinarima, konvertibilnim markama....psihologija, sta li....procita 1,29 i super joj se cini, ali ne procita EUR nego u glavi neki dinari, kune, marke, sta znam.... LOL

...sad idem da jedem...Pogledajte prilog 371508
sad bi moja pokojna baka rekla,najesces se ko buva daske...

Ако имаш онај старински (има га и сада у Швабиленду) ручни млин за мак и шећер у праху можеш да на њему самељеш лан/сусам/кикирики и преко парчета интегралног двопека мало преливеног маслиновим/бундевиним уљем намажеш споменуте семенке и одвалиш се....site su lanene plochice ccmoki...evo masiram tibu...![]()
Ако имаш онај старински (има га и сада у Швабиленду) ручни млин за мак и шећер у праху можеш да на њему самељеш лан/сусам/кикирики и преко парчета интегралног двопека мало преливеног маслиновим/бундевиним уљем намажеш споменуте семенке и одвалиш се.
БелиЈ лооц се подразумева у свим варијантама!
Верујем, али......nemam...u svakoj prodavnici zdrave hrane postoji shiroka paleta plochica sa orashastim plodovima, semenkama golice, suncokreta, razno...ja ''problem'' reshila...

...nemam...u svakoj prodavnici zdrave hrane postoji shiroka paleta plochica sa orashastim plodovima, semenkama golice, suncokreta, razno...ja ''problem'' reshila...

Па где ћеш потрошити те силне калорије???ja meljem lan sa onim elektricnim sto svasta sitno melje,tako pravim i secer u prahu
a sto mora da bude rucni?

Па где ћеш потрошити те силне калорије???
jao da,kako sam to mogla da zaboravim