Šta ste danas junk pojeli?

Pa nije zeleni toliko gadan :( jesi ga probala sa malo meda? Mnogo je lepši tako.
Mislim, OK nije baš ni mnogo ukusan ali nije ni kafa, pa je skoro svi piju ne znam što. Ne znam ni što je ja pijem :aha:

ma super je zeleni caj..
ubola sam nekoliko u radnjama stvarno ukusnih..
ali ovaj je imao ukus iskuvane dzezve za kafu, i neku cudnu boju :sad2:
ko zna sta je bilo u onoj filter vrecici..

ma super je zeleni caj..
ubola sam nekoliko u radnjama stvarno ukusnih..
ali ovaj je imao ukus iskuvane dzezve za kafu, i neku cudnu boju :sad2:
ko zna sta je bilo u onoj filter vrecici..
Ako je iz kafića videla sam šta rade :D
Stave ujutru jedno 5 litara vode da se kuva pa unutra potrpaju nešto kesica, svakako mnogo manje nego što bi trebalo (najčešće je kamilica jer ima najslabiju boju) i to tako bleji do kraja smene, pa kad neko naruči (a voda mora da bude topla stalno) dobiješ u šolji već obojen čaj i nešto šećera a unutra se smeši polutrula, bezbojna kesica koja je stajala u vodi i raspala se od ranog jutra.

Tako da, ako kažu da imaju jednu ili dve vrste čaja, to je verovatno to :sad2:

Stave ujutru jedno 5 litara vode da se kuva pa unutra potrpaju nešto kesica, svakako mnogo manje nego što bi trebalo (najčešće je kamilica jer ima najslabiju boju) i to tako bleji do kraja smene, pa kad neko naruči (a voda mora da bude topla stalno) dobiješ u šolji već obojen čaj i nešto šećera a unutra se smeši polutrula, bezbojna kesica koja je stajala u vodi i raspala se od ranog jutra.

sad si me podsetila,prosle godine narucim na aerodromu u costi caj,i sedim ja tako i citam kao malo caj da odstoji,otklopim i sokiram se unutra samo vruca voda,a kesica stoji pored.to sam valjda ja trebala da je stavim unutra:rumenko:

Kanda bi trebalo da to postane praksa, pa da naučimo kako da se ponašamo :rumenko:

E da u istoj kavani naručim ja špricer iz liste pića je l te, a on mi napravi bevandu. Odnosno, sipa mi česmu u pola čaše belog vina. Ja reko' de su nestali balončići, on kaže "a što ne reče da hoćeš sa gaziranom vodom, to nemamo... možeš jedino da naručiš posebno" :D

...moguce da to rade u nekim kaficima sa cajevima...zato se narucuju cajevi koji se ne piju kod kuce..i koji oni sigurno nece imati tako spremljen kao sto kazes...
..ja retko narucujem caj, bas retko..ali tad primetim da li je caj napravljen kako treba, jer obicno bude voda bela i ubacena kesica koja tek treba da pusti svoju boju
i aromu...koju ima kao i same extrate koje caj sadrzi....primeti se to....

jeste garant :sad2:
u solji je bila kesica bez koncica i papirica na kome bi pisalo ciji je i od cega je caj..

...inace upravo sam pojela dva cevapcica bez hleba...oooo ja sam poludela totalno:eek::dash:

i ja sam mocarelu..:roll:
dobro, pola sam dala retriverki..al nisam morala ni onu drugu polovinu.
osim ako je ne tretiram kao rani dorucak..onda necu da kolutam ocima..

cipiripi jos stoji, nekih 10-ak dana. al' ja se po 2 nedelje zdravo hranim i onda razbucam onako muski, sta god...ne ustrucavam se. :mrgreen: ne mogu ja to po parcence ovoga ili onoga. parcence slanine, cevapcic (ne moze kod mene cevapcic, ako su cevapi, iam da ih bude 10 koliko god u gramima imali :lol:), komadic sira, nego cistim sve do zadnje mrvice. i sad razmisljam da cipiripiju pridruzim i ovciji zuti sir iz maxija, jedno 300 - 400 grama. :think:

ali, junk u sustini i ne jedem, jer ga i ne volim. cips samo prva dva zalogaja imaju ukus onoga cega bi trebalo da imaju, posle je sve bljutavo. vise volim kuvanu hranu tj. neko jelo tipa mastan grasak sa mesom :D ili kajmak, slaninu, masne sireve, prsute i tako to.

jedino mi je smoki ok ili obicne grisine.

cipiripi jos stoji, nekih 10-ak dana. al' ja se po 2 nedelje zdravo hranim i onda razbucam onako muski, sta god...ne ustrucavam se. :mrgreen: ne mogu ja to po parcence ovoga ili onoga. parcence slanine, cevapcic (ne moze kod mene cevapcic, ako su cevapi, iam da ih bude 10 koliko god u gramima imali :lol:), komadic sira, nego cistim sve do zadnje mrvice. i sad razmisljam da cipiripiju pridruzim i ovciji zuti sir iz maxija, jedno 300 - 400 grama. :think:

ali, junk u sustini i ne jedem, jer ga i ne volim. cips samo prva dva zalogaja imaju ukus onoga cega bi trebalo da imaju, posle je sve bljutavo. vise volim kuvanu hranu tj. neko jelo tipa mastan grasak sa mesom :D ili kajmak, slaninu, masne sireve, prsute i tako to.

jedino mi je smoki ok ili obicne grisine.
udaj se za mene :heart2:

nisam jela..
jela sam po pe esu..tek sad..pilav sa piletinom i integralnim pirincem..kako je pirinac dooobaaaar...paradajzic i ljuta papricica..
al sam pila..
smlatile me obaveze jutros..i u trenutku osetim da sam dehidrirala..
i uhvatim se za izotonik..
kao obojena vitamniska vodica :roll: nije nego..obojena kalorijska emulgatorska vodica..vitamini ostali van flasice garant..

nisam jela..
jela sam po pe esu..tek sad..pilav sa piletinom i integralnim pirincem..kako je pirinac dooobaaaar...paradajzic i ljuta papricica..
al sam pila..
smlatile me obaveze jutros..i u trenutku osetim da sam dehidrirala..
i uhvatim se za izotonik..
kao obojena vitamniska vodica :roll: nije nego..obojena kalorijska emulgatorska vodica..vitamini ostali van flasice garant..

...vitamini ostali na sifonjeru..
...vodica ti dusu dalo za neki rakic..ovo ono.. :)

smilie_girl_035.gif

snc00132.jpg

Back