dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
solju mleka koje stoji otvoreno u frizideru vec preko dve nedelje i nije promenilo ni ukus ni miris ni boju, sta li su u njega sve stavili boga pitaj![]()
nista..dobar ti frizider

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
solju mleka koje stoji otvoreno u frizideru vec preko dve nedelje i nije promenilo ni ukus ni miris ni boju, sta li su u njega sve stavili boga pitaj![]()

nista..dobar ti frizider![]()
e ja sad pogledo onaj 3u1 ima zilion Emulgatora..pa iebem mu mater sta od secera instant kafe i mleka u prahu moz se pokvari da je toliko hemije potrebno
idi... a kako se pravi mleko u prahu i instant kafa? Msm mleko se itekako kvari, inače... pa jes ono zamrzava svo voce i povrce, neki dan mi napravio sladoled od avokada i jagoda pravi fensi frizider nema stasigurno neki bogatashki!

pa jes ono zamrzava svo voce i povrce, neki dan mi napravio sladoled od avokada i jagoda pravi fensi frizider nema sta![]()
pa jes ono zamrzava svo voce i povrce, neki dan mi napravio sladoled od avokada i jagoda pravi fensi frizider nema sta![]()

4 snita slanine![]()

Slaninu i majonez? Pobeda![]()
))
Bless himkonacno se opustio malo, jos da mu curu nadjemo i bice pravo djecko <3))

jesi ga probala sa malo meda? Mnogo je lepši tako.