Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Przine, cementa i par kamenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јабуку јутросКЕ, трешње и јагоде отоичКЕ.

Пре 6 сахата...pa kad si ustao ako su ti u 8h42 jutros i otoic odvojeni![]()

pa ja mislim da pica zaista spadapa (nekima) jeste tesko,ne svima(jer neki zadrzimo enzime za varenje mleka)
ali da li to znaci da se junk klasifikuje po tome kako se vari?
ja se ovo zayebavam za breskve i jabuke kad vidim sta sve ljudi stavljaju u junk jagnjetina,pizza,mleko ...
aj neki ozbiljan odgovor ako moze

Ленчугица!a ja mislila da ja rano ustajem (nedeljom 6h30-7 )![]()

pa (nekima) jeste tesko,ne svima(jer neki zadrzimo enzime za varenje mleka)
ali da li to znaci da se junk klasifikuje po tome kako se vari?
ja se ovo zayebavam za breskve i jabuke kad vidim sta sve ljudi stavljaju u junk jagnjetina,pizza,mleko ...
aj neki ozbiljan odgovor ako moze

ajde da probam sa onim sto znam..
mleko u kombinaciji sa kafom uzhebe enzime i onda kafa izgubi potpuno ono dobro svojstvo..
kafa je najbolja u esspreso varijanti i obavezno sa casom vode, zato sto je jak diuretik..
jagnjetina je najmasnije meso i svaki kardiolog ce da ti kaze da se ne preporucuje..
pizza nije losa ako se pravi od dobrih namirnica..na zalost pizza se ovde i na vecini mesta u svetu svodi na tzv margaritu - pa umesto pelata stavlja se kecap koji je zlo zbog kolicine secera koje sadrzi i konzervansa, najcesce se koriste raznorazne preradjevine nazovi sunke za koje se ne zna sastav, i zatopljeno velikom kolicinom nmasnih sireva..
ako se pizza napravi sa dobrim namirnicama, nije na crnoj listi..naprotiv..
a nes je kazu najgora opcija kafe..skoro pa otrov..al ja volim 2u1, sta cu
jutros sam bila vredna i budna od 4:15
do sada sam popila tri 2u1..
ako mi je za utehu sinoc sam posle ponoci pojela ciniju tresanja..to bi mogao da bude rani dorucak..
i 2dl soka od cvekle..bljak al moram..
i 2dl soka od kupine..to ej vec bilo podnosljivije..
)))misssim kako to samouvjereno kazzesh pomislio bi covjek i da si neka pametnica hihihihihihihihi)))

gdje bwe najmasnije

nisam ja sam samo plavusa
najmasnije, najmasnije..
i jagnjetina i teletina..

ko to kaze to nema gram masti sve sam misic