Šta ste danas junk pojeli?

То би технолози и нутриционисти најбоље знали да објасне, али они непристрасни
Млеко је тешко за варење (кравље) као прво, па онда какав је квалитет млека које пијемо..

И сад пошто сам већ почео да џанкујем идем да прогутам један кликер стакленац, па онда чекам да чујем кленг лол...

pa (nekima) jeste tesko,ne svima(jer neki zadrzimo enzime za varenje mleka)
ali da li to znaci da se junk klasifikuje po tome kako se vari?
ja se ovo zayebavam za breskve i jabuke kad vidim sta sve ljudi stavljaju u junk jagnjetina,pizza,mleko ...
aj neki ozbiljan odgovor ako moze

ja se ovo zayebavam za breskve i jabuke kad vidim sta sve ljudi stavljaju u junk jagnjetina,pizza,mleko ...
pa ja mislim da pica zaista spada
i pljeske
a sad sto?ebem li ga
najbolje ces znati sta je junk po tome da li obozavas ili ne,ako obozavas to je junk,ako ne,to je zdravo :(

Одраслим људима млеко није потребно. Мешано млевено месо је званично штетно, ко зна шта покупи успут, ако бисмо о свему почели тако да размишљамо постали бисмо бацилофоби или би као Х. Хјуз одлепили у некој стерилној кутији седећи голи...

ajde da probam sa onim sto znam..
mleko u kombinaciji sa kafom uzhebe enzime i onda kafa izgubi potpuno ono dobro svojstvo..
kafa je najbolja u esspreso varijanti i obavezno sa casom vode, zato sto je jak diuretik..
jagnjetina je najmasnije meso i svaki kardiolog ce da ti kaze da se ne preporucuje..
pizza nije losa ako se pravi od dobrih namirnica..na zalost pizza se ovde i na vecini mesta u svetu svodi na tzv margaritu - pa umesto pelata stavlja se kecap koji je zlo zbog kolicine secera koje sadrzi i konzervansa, najcesce se koriste raznorazne preradjevine nazovi sunke za koje se ne zna sastav, i zatopljeno velikom kolicinom nmasnih sireva..
ako se pizza napravi sa dobrim namirnicama, nije na crnoj listi..naprotiv..

a nes je kazu najgora opcija kafe..skoro pa otrov..al ja volim 2u1, sta cu :(
jutros sam bila vredna i budna od 4:15 :roll:
do sada sam popila tri 2u1..
ako mi je za utehu sinoc sam posle ponoci pojela ciniju tresanja..to bi mogao da bude rani dorucak..
i 2dl soka od cvekle..bljak al moram..
i 2dl soka od kupine..to ej vec bilo podnosljivije..

ajde da probam sa onim sto znam..
mleko u kombinaciji sa kafom uzhebe enzime i onda kafa izgubi potpuno ono dobro svojstvo..
kafa je najbolja u esspreso varijanti i obavezno sa casom vode, zato sto je jak diuretik..
jagnjetina je najmasnije meso i svaki kardiolog ce da ti kaze da se ne preporucuje..
pizza nije losa ako se pravi od dobrih namirnica..na zalost pizza se ovde i na vecini mesta u svetu svodi na tzv margaritu - pa umesto pelata stavlja se kecap koji je zlo zbog kolicine secera koje sadrzi i konzervansa, najcesce se koriste raznorazne preradjevine nazovi sunke za koje se ne zna sastav, i zatopljeno velikom kolicinom nmasnih sireva..
ako se pizza napravi sa dobrim namirnicama, nije na crnoj listi..naprotiv..

a nes je kazu najgora opcija kafe..skoro pa otrov..al ja volim 2u1, sta cu :(
jutros sam bila vredna i budna od 4:15 :roll:
do sada sam popila tri 2u1..
ako mi je za utehu sinoc sam posle ponoci pojela ciniju tresanja..to bi mogao da bude rani dorucak..
i 2dl soka od cvekle..bljak al moram..
i 2dl soka od kupine..to ej vec bilo podnosljivije..

gdje bwe najmasnije

Back