Tople sendvice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A šta sprema za "preko" graška? :wink:sanja:dragi ostao kod kuce pa kuva grasak sa mirodjijom.
verovatno ce kuhinja liciti na (zeleni) hejsel ali neka, sve je to ljubav...![]()

Espanol:A šta sprema za "preko" graška? :wink:sanja:dragi ostao kod kuce pa kuva grasak sa mirodjijom.
verovatno ce kuhinja liciti na (zeleni) hejsel ali neka, sve je to ljubav...![]()
Kada dođe kuci ko te pita za grašak :wink:
sta se kuva?Hmmm, šta ti je iskustvo. Ima tu nešto!www mira:Espanol:A šta sprema za "preko" graška? :wink:sanja:dragi ostao kod kuce pa kuva grasak sa mirodjijom.
E pa sada i tiKada dođe kuci ko te pita za grašak :wink:
Mislio sam (naravski) na pohovani detalj. I ja ga "najbolje obožavam" preko graška. Mali je zlatan!sanja:ako cemo bas do detalja, bice to pohovane krmenadle.
ili si mislio na supu i salatu???![]()
He, he, ljubi ih čika Espanol. Golupčići!sanja:znam espi... zlato zasluzuje zlato...
:wink: sanja:di si bre miro...sta se kuva?
uvek se setim da odem na tvoj sajt u ovo doba, a zver u stomaku odma' pocne da urla...
Espanol:Hmmm, šta ti je iskustvo. Ima tu nešto!www mira:Espanol:A šta sprema za "preko" graška? :wink:sanja:dragi ostao kod kuce pa kuva grasak sa mirodjijom.
![]()
www mira:Espanol:Hmmm, šta ti je iskustvo. Ima tu nešto!www mira:Espanol:A šta sprema za "preko" graška? :wink:sanja:dragi ostao kod kuce pa kuva grasak sa mirodjijom.
![]()
Što ti je "neiskvarena i naivna duša" :wink:
Usput majstore ,slušala sam te skoro svo vreme baš u kolima. Bio si odličan, svaka čast.A i gosti ti nisu bili loši,muzika odlična.
ops: SLUŽIMO NARODU! Kao i obično. :wink:
sredila stomak juce... :?A lepo sam ti savetovao šta da klopaš, a ti udri po onom makro... :wink:Goscica:bareni krompirsredila stomak juce... :?
:?VEĆ ZABRINUT! Treba li da kažem da zdravlje na usta ide! :wink:Goscica:kuvani pirinac - klot![]()
:?
Buki, ovaj ti momak opasan konkurent! :wink:bundeva:e,a koliko punjenih paprika mozes da sabijesh :?