Šta ste danas jeli?

Prvo jednu pljesku. Ima jedna hamburgerija u mom kraju koja pravi izvrsne pljeske. Sočne, mesnate, još samo da su malo jeftinije, ali nažalost, pljeske su svuda poskupele u poslednje dve-tri godine.

Kasnije, uveče, skuvao sebi jednu pileću supicu propraćenu sa dva sendviča sa krem sirom i pilećim prsima.

1000011485.jpg

evo vam bublanjina...dobar nachin da se zavrsi dan, narocito ako ste na dijeti ;)
ako znate nema veze, verovatno su vam pravile mame. to je kolac od testa sa visnjama, deluje dosadno, dok ne pocnete da ga jedete..ja smazala jedno 4 sada
1/4 kg masti mutiti sa 1/4 kg secera i 6 zumanaca (oko pola sata). dodati 1/4 kg brasna i 6 umucenih belanaca. sipati u pleh a odozgo staviti visnje (ili neko drugo voce - mi ga uvek jedemo s visnjama)..oko 1/2 kg ociscenih visanja
mozete da pospete i prah secerom

inache ja sam an dijeti i terba da jedem najvise voca ali pred kraj dana dosadi..danas sam jela i meso jer je dan za proteine. he he

e da, pise da je bolje 1/8 masti i 1/8 margarina ali moram da proverim...trebalo bi valjda da je bolje sve mast!
Taj kolac napravim i ostavim sa namerom dase ohladi,dokse okrenem on dobio noge i otiso negde hmmm :think::rostilj::mesi:

Back