- Poruka
- 399.150
Ću upišem u tefterče, pa ako si budem išla preko Bugarsku cu da svrnem kod PiroćancaOriginalno: Kod Piroćanca...
Inače zaista dobra kafanica, imaju i smeštaj. Tu smo prespavali na putu ka Grčkoj (išli preko Bugarske)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ću upišem u tefterče, pa ako si budem išla preko Bugarsku cu da svrnem kod PiroćancaOriginalno: Kod Piroćanca...
Inače zaista dobra kafanica, imaju i smeštaj. Tu smo prespavali na putu ka Grčkoj (išli preko Bugarske)

..Uživajte

Svaki dan bih jela sardele na žaru..obožavam ih ..ručam ih bar 3 x dok sam na moru

Koja je razlika izmedju uza I cipura sa anisom?Idoniko Cipuro
slično je, cipuro se pravi od grožđa, kao naša loza, iskreno meni se ne svidjaju ni uzo ni cipuro, ne volim taj miris anisaKoja je razlika izmedju uza I cipura sa anisom?

lovačke i natur šnicle mu dođe isto?Paradajz čorbu i lovačke šnicle sa pireom
Taj kolac napravim i ostavim sa namerom dase ohladi,dokse okrenem on dobio noge i otiso negde hmmmevo vam bublanjina...dobar nachin da se zavrsi dan, narocito ako ste na dijeti
ako znate nema veze, verovatno su vam pravile mame. to je kolac od testa sa visnjama, deluje dosadno, dok ne pocnete da ga jedete..ja smazala jedno 4 sada
1/4 kg masti mutiti sa 1/4 kg secera i 6 zumanaca (oko pola sata). dodati 1/4 kg brasna i 6 umucenih belanaca. sipati u pleh a odozgo staviti visnje (ili neko drugo voce - mi ga uvek jedemo s visnjama)..oko 1/2 kg ociscenih visanja
mozete da pospete i prah secerom
inache ja sam an dijeti i terba da jedem najvise voca ali pred kraj dana dosadi..danas sam jela i meso jer je dan za proteine. he he
e da, pise da je bolje 1/8 masti i 1/8 margarina ali moram da proverim...trebalo bi valjda da je bolje sve mast!