mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.783
To su lumpari iliti prilepci ja to jedem u moru sa malo limuna 
Kako ih spremaš? Valjda ih očistiš prvo? Meni su bolji od kamenica.

Kako ih spremaš? Valjda ih očistiš prvo? Meni su bolji od kamenica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je moja baka nekad pravila.govedsku juhu, kuhanu govedinu, restani krumpir, paradajz sos, pita od jabuka
pretvoriti ću se u Garfilda![]()

I ja,sa malim izmenama,jeo sam pire krompir ,a desert-tiramisu.govedsku juhu, kuhanu govedinu, restani krumpir, paradajz sos, pita od jabuka
pretvoriti ću se u Garfilda![]()
I ja,sa malim izmenama,jeo sam pire krompir ,a desert-tiramisu.![]()
dosta se kalira na odmoru od plivanja, nema potrebe još voditi računa i o kalorijama 
Ovo malo ne razumem,jesi li i pilece raznjice u rerni pekla,za pogacice od tikvica ok?pilece raznjice i pogacice od tikvica pecene u rerni
Daj recept obožavam sve kombinacije letos mi jedna ukrajinka pravila sa grizomČiskejk
Stari njemački recept 40 godina se već peče po receptu
Pogledajte prilog 1382970Pogledajte prilog 1382975

raznjice na rebrastom tiganju, pogacice-mafine od tikvica u rerni ( sada sam bolje objasnila jel da ? )Ovo malo ne razumem,jesi li i pilece raznjice u rerni pekla,za pogacice od tikvica ok?
raznjice na rebrastom tiganju, pogacice-mafine od tikvica u rerni ( sada sam bolje objasnila jel da ? )![]()
petica 
Daj recept obožavam sve kombinacije letos mi jedna ukrajinka pravila sa grizom![]()
Ja mislio ti danas pravila,pa to jos od 8.aprila

Ja mislio ti danas pravila,pa to jos od 8.aprila![]()
)))Lepa godina

Lepa godina![]()
Svaka vi čas' gospodjo!slanu perecu
sendviče sa beli tost i ćuretinom
džigericu pileću, doooosta
neke sirove kekse sa jabukom
proteinski puding i proteinski žitarični bar
next limunadu bez šećera
i malo nekog povrća da lepo kakim
Svaka vi čas' gospodjo!
na izboru i količini!na čemu?
na izboru i količini!