- Poruka
- 22.472
Gibanicu sa budimskom.
Za veceru imam pilecu pljesku, pekarski krompit i kupus salatu.
Za veceru imam pilecu pljesku, pekarski krompit i kupus salatu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam drzavni posao ali radim u drzavnoj firmi, sto znaci da nisam uzeo dostavu nego sam otisao i pokupio hranu.Aaa državni poso je zakon vidi ketering što je dobar![]()

da radis u privatnoj firmi ne samo da ne bi imao dostavu i da bi sam otisao i pokupio hranu nego bi prvo morao uhvatiti hranu pa spremitiNemam drzavni posao ali radim u drzavnoj firmi, sto znaci da nisam uzeo dostavu nego sam otisao i pokupio hranu.![]()

furnirani hrast imam isti iz doba sfrj 
Ovo mi je kuhinjski sto, ne bi trebalo da je toliko star...zgrada je napravljena prije 10ak godina.Vidim po stolu da je državna firmafurnirani hrast imam isti iz doba sfrj
![]()
Privatne firme imaju vece plate ali ne bih imao vremena za ovo, tacnije ovi rade do 16h pa bi zatvorili dok bih ja zavrsio sa poslom.da radis u privatnoj firmi ne samo da ne bi imao dostavu i da bi sam otisao i pokupio hranu nego bi prvo morao uhvatiti hranu pa spremiti![]()
Ovo mi je kuhinjski sto, ne bi trebalo da je toliko star...zgrada je napravljena prije 10ak godina.