Šta ste danas jeli?

https://www.juznasrbija.info/lat/sa...ka-musaka-sa-mesom-i-pohovanim-krompirom.html

Tako se nekada pravila musaka.

Moja majka i baka su samo tako pravile.

Prvo sto bude fenomenalna, a drugo sto se izbegne najcesca greska kod musake - a to je ziv krompir - sto je na primer redovan slucaj u prodavnicama brze hrane i gotovih jela.

Ovako je potrebno vise paznje i vremena, ali je rezultat vrhunski.

S tim da je razlika u odnosu na ovaj recept sa interneta da su moja majka i baka pravile u vise slojeva. Ne samo u dva.

E za to bas treba dosta ljubavi i strpljenja. z:)
Hvala ❤️

https://www.juznasrbija.info/lat/sa...ka-musaka-sa-mesom-i-pohovanim-krompirom.html

Tako se nekada pravila musaka.

Moja majka i baka su samo tako pravile.

Prvo sto bude fenomenalna, a drugo sto se izbegne najcesca greska kod musake - a to je ziv krompir - sto je na primer redovan slucaj u prodavnicama brze hrane i gotovih jela.

Ovako je potrebno vise paznje i vremena, ali je rezultat vrhunski.

S tim da je razlika u odnosu na ovaj recept sa interneta da su moja majka i baka pravile u vise slojeva. Ne samo u dva.

E za to bas treba dosta ljubavi i strpljenja. z:)
Koliko samo treba vremena da se ispohuje krompir ; au...pune ruke posla.

Жив кромпир, нема шансе. Битно га је танко исећи и залити довољном количином јаја и млека.
Онај горе рецепт је боже ме сачувај. Шта ће брашно у преливу јбт...

Жив кромпир, нема шансе. Битно га је танко исећи и залити довољном количином јаја и млека.
Онај горе рецепт је боже ме сачувај. Шта ће брашно у преливу јбт...
Mozes i na kriske da seces krompir ima i takva verzija musake.

Sto se tice onog recepta gore to je samo primer da se pohuje krompir za musaku, nije sigurno isti kao sto su moji pravili.

Na zalost to znanje je otislo sa njima pa ne mogu da ih pitam za detalje.

Pileći paprikaš
Picsart_23-01-28_15-27-54-584.jpg

Ništa nisam jeo, nije mi dobro. Od juče sam očekivao da se srušim. Međutim, ništa. Ne znam ali ja mogu ceo jedan dan ili noć (zavisi koja sam smena) da budem bez ikakve hrane.

Kupio sam "Orosal", danas pijem drugu kesicu. Žvaćem "Simetoral" (tablete za žvakanje protiv bolova u želucu i crevima).

I pojeo sam juče jednu "Bonžitu".

Ako se ovo računa. Ne verujem da ću jesti do sutra, a ako i budem to će biti "Plazma" keks, samo 4 komada, bez ičega.

Ništa nisam jeo, nije mi dobro. Od juče sam očekivao da se srušim. Međutim, ništa. Ne znam ali ja mogu ceo jedan dan ili noć (zavisi koja sam smena) da budem bez ikakve hrane.

Kupio sam "Orosal", danas pijem drugu kesicu. Žvaćem "Simetoral" (tablete za žvakanje protiv bolova u želucu i crevima).

I pojeo sam juče jednu "Bonžitu".

Ako se ovo računa. Ne verujem da ću jesti do sutra, a ako i budem to će biti "Plazma" keks, samo 4 komada, bez ičega.
Тако и ја када сам болесна.
Тако и треба. Организам онда енергију троши на оздрављење а не на варење..
Тада пијем само онај сок наранџа- шаргарепа- јабука. Грчки, са плавим поклопцем.

Kada ste bolesni probajte sa pilećom supom umesto tih gluposti koje trpate u sebe.
Povraćam, ne mogu. Nije ovo uobičajena "bolest" kao kad smo bili klinci, ja uopšte nemam dijagnozu ako ne računamo "To vam je na nervnoj bazi".
Ispratio sam uglavnom kod sebe funkcionisanje sopstvenog tela, hvala na pokušaju saveta ali ovo sranje nema dijagnozu.

P.S. poslušao sam te delimično, pojeo sam goveđu supu. To iz kesice ne može škoditi, slana voda, isto što i infuzija koja se pije takoreći /("Orosal" rastvor).
U svakom slučaju hvala.

Grickalice tipa nešto suvo. Čak mi se i "Plazma" učinila masnom pa sam jeo štapiće. One tanke i suve, ne ove punjene kikirikijem.

Za ručak sam pojeo malo od belog mesa pečenog pileta i opet mi se učinilo i to masno.
Pa sam prekinuo da jedem.

Sve što pogledam čini mi se da je masno. Ja ili sam odlepio ili je hrana ipak pomalo masna.

Vraćam se na štapiće. Ozdravio sam pa neću da rizikujem da se stanje ponovi.

Back