Šta ste danas jeli?

a ja doručkovao home made ovsenu kašu i sad kad sam video njegove slike pregladnio sam :D

piši di si, dolazim prvim busom ;)

elem, kod mene u zadnjih par nedelja doručak ovsena kaša sa voćem, ili suvim voćem, ili na vodi, mad anajviše volim na mleku i kiselom mleku

i kod mene isto, spremim uvece sa grckim jogurtom i medom, ujutru dodam sveze maline ili kupine ili borovnice, samo je meni to rucak, dorucak mi je jedna banana

20181202_120647.jpg

Ramen. Pozdrav proki :lol:

Пиринач са поврћем и пилетином.
Издинста се лук и доста на траке исечених зелених паприка, дода испрани дугозрни пиринач и на крају у све то убаци већ издинстана пилетина у комадићима.

rizoto sa pecurkama ( bukovace i sampinjoni )

ja sam juce ostatke mog cuvenog pilava, sto ti dodje isto kao i rizoto jer nema vise mesa, a ima sargarepice, sa belolucanim paprikama, bas mi je leglo tako jednostavno jelo, mislim da cu i danas isto...
a vreme je Bozica i svi donose neke super slatkise, ja naravno ne mogu da odolim...pa legnu belolucane paprike posle...

ja sam juce ostatke mog cuvenog pilava, sto ti dodje isto kao i rizoto jer nema vise mesa, a ima sargarepice, sa belolucanim paprikama, bas mi je leglo tako jednostavno jelo, mislim da cu i danas isto...
a vreme je Bozica i svi donose neke super slatkise, ja naravno ne mogu da odolim...pa legnu belolucane paprike posle...

ja cesto jedem jelo bez mesa uz salatu, jer mi tako prija a belolucana paprika je delikates ko voli

- - - - - - - - - -

danas cu za razliku od juce da napravim pizzu....

pozdrav i tebi drug :D

lepo izgleda ramen :zimag:- - - - - - - - - -

ja u ramen obično ubacim živo jaje, i dok se ne formira ne mešam, tako da na kraju ispadne slično :D

veruj ne veruj, juče sam opet samo ramen supu ručao, naseckao sam na trakice jako tanke šargarepu, ljutu papriku, malo kupusa i sve to ubacio u šerpu gde sam prethodno u začinima skuvao jednu malu škarpinu, posle par minuta ubacio testo i na kraju posuo sa dva mlada luka iseckana, sačekao da baci ključ i to je to :zcool:

Back