- Poruka
- 24.991
Dorucak jedna breskva, posle treninga potaz od bundeve i parcence curece snicle. Dve tri urme…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iste kao punjene samo se tikvice ne pune vec iseckaju..napraviš fil za punjene tikvice, u fil dodaš pirinac,malo paradajza ili aleve paprike, iseckane tikvice i ocišcene od semenki, naliješ vodom dodaš zacin ili so , miurodjiju, kada provrije smanjiš i kuvas dok se ne skuvaju i do gustine koju ti hoces a to bude brzoKakve su to rasturene tikvice?

Manga, ti li si?Pogledajte prilog 1560928
ko je za burek , ajde izvolite
nisu ,,,Manga, ti li si?
Trepni ako su kidnapovan!

U zapečene palačinke sa sirom još nacedim limunov sok i dodam dosta vanilin šećera.sir i suvo grožđe? Pa jel ti se dopalo?
sir i grožđe je udarna letnja kombinacija, a još ukusnije je ako je suvo grožđesir i suvo grožđe? Pa jel ti se dopalo?
eh šta sve treba da probam ali život je prekratak..U zapečene palačinke sa sirom još nacedim limunov sok i dodam dosta vanilin šećera.
Treba da probaš![]()
nema starijih kod mene ja sam najstarijisir i grožđe je udarna letnja kombinacija, a još ukusnije je ako je suvo grožđe
obavezno probaj kada ti se ukaže prilika , ili pitaj starije kod tebe , za ovu kombinaciju
oknema starijih kod mene ja sam najstariji![]()
, ali probaj , neće ti škoditioću bateok, ali probaj , neće ti škoditi
@Duki Lu Dukice duže ćeš živeti , pretekla si meU zapečene palačinke sa sirom još nacedim limunov sok i dodam dosta vanilin šećera.
Treba da probaš![]()

Ja ne stavljam limun Ali pravim I kombinacijiu sa bananama, kajsijom ili drugim vocemU zapečene palačinke sa sirom još nacedim limunov sok i dodam dosta vanilin šećera.
Treba da probaš![]()
Lori, probaj sa dodatkom limunovog soka.Ja ne stavljam limun Ali pravim I kombinacijiu sa bananama, kajsijom ili drugim vocem
Koliko stavis tog soka I koliko vanilin secera?Lori, probaj sa dodatkom limunovog soka.
Ponekada pravim slatku pitu sa sirom, limunom i vanilom.
Limun i vanilin šečer obavezno koristim u smesi za palačinke i krofne.