Saht, idalje. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaDjordja:pa...preslusavam novi album RHCP,nothing else matters kad sam u bedaku..,lonely day od SOADA,....i takoooo,a komsije mi odvrcu EXTRA :mad: ,i tako to,GRAND parada,inace jos i GENTLEMANA,iako nesto ne slusam tu vrstu muzike,ali superior,i uncoditional love...bas su super...eto,zadovoljni? :-D :wink:

Ma te male cemo lako. Mene brinu ovi nase godiste i starije. Meni su dosta njih pretili da ce da me biju jer nosim "metal" majice. A slusam punk sto nema veze sa metalom.Djordja:Ma opusteno,e bas je extra sto sviras bas,iako se ne slazemo u vezi LP,za GRAND imamo verovatno ista misljenja...poooz,i uci klince dobroj muzici,mislim na 99,2000,jer se ja bukvalno borim protiv turbo folka!e kad cujem da mi dete koje jos nije ni prohodalo peva mojne,dodje mi da....eto inace i ja sam klinkica 92,jbg,ali makar nisam ko moje vrsnjakinje.. ;-)
šooo?CobRa-SiC-:Idi breu pizdu materinu... :shock:
![]()

+SpookyGirl+:
...

Pa ako sam ja videla lika koji nosi majicu sa Sekom,ja ti kazem da tebe ne sme niko da dira!!!!!! :wink: :wink: :smile:Rambozo the clown:Ma te male cemo lako. Mene brinu ovi nase godiste i starije. Meni su dosta njih pretili da ce da me biju jer nosim "metal" majice. A slusam punk sto nema veze sa metalom.
Djordja:Pa ako sam ja videla lika koji nosi majicu sa Sekom,ja ti kazem da tebe ne sme niko da dira!!!!!! :wink: :wink: :smile:
Djordja:Pa ako sam ja videla lika koji nosi majicu sa Sekom,ja ti kazem da tebe ne sme niko da dira!!!!!! :wink: :wink: :smile:
CobRa-SiC-:Dosta čudnih ljudije poslednjih dana došlo na forum...
Jeeee!!! Uraaa!!! Muuuuu!!!