VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.149
Прошли пут сам 4 пута победио на тим такмичењима
Čestitam. To je još samo Karl Luisu uspelo na OI. Hajde postavi jednu. Bilo koji žanr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прошли пут сам 4 пута победио на тим такмичењима
Ne zelim da zalazim u to, jer to nije poenta ove teme. Licno sam preslusavala sve pesme osim onih koje sam znala i glasala po svom nahodjenju, bez ikakve filozofije i favorizovanja.Misliš da ih svi preslušaju ili glasaju po prijateljskim, partijskim i rođačkim spojnicama i vezama?
На жалост то трба да одлуче администратори тако да ће мо да попричекамо док они одлуче
Pesma nedeljeCovece, ja sam zaboravila i na pravila.
Čestitam. To je još samo Karl Luisu uspelo na OI. Hajde postavi jednu. Bilo koji žanr.
Pesma nedelje
PRAVILA
NAGRADA
- Svi članovi imaju pravo učešća
- Svaki član može da predloži (postavi) do dve pesme (kao zasebne postove)
- Video klipovi moraju biti sa akreditovanog sajta koji cenzuriše neprikladan sadržaj
(youtube, vimeo...)- Kad postavljate pesmu, obavezno treba da postavite kopiran naziv pesme ispod ili iznad klipa, kako bi se posle lako nalazile kad ko hoće u pretrazi.
- Nema žanrovskog ograničenja
- Glasanje: Svaki član ima pravo da ostavi bilo kakvu reakciju na bilo koju pesmu.
Svaka reakcija se računa kao jedan bod- Tema se zaključava za pisanje narednog ponedeljka ali se glasanje nastavlja još nedelju dana.
- Pobednik se određuje narednog ponedeljka u odnosu na najveći broj reakcija (replika, "lajkova", bodova...)
Pobednik ima pravo da postavi jednu dodatnu pesmu naredne nedelje (tri ukupno).
Hvala na obrazlozenju. Bez bilo kakvih zlih namera i misli,volela bih da mi objasnite zasto onda ne prepustite moderaciju Senseiju, ako vec nemate vremena? Mozda sam nesto propustila, ali meni je to logicno.Kao moderator Muzike želim da napišem koju reč na ovu temu ...
Ja sam obavestio administraciju da ja nemam vremena za te stvari tako da je na administraciji da odluče šta i kako će uraditi povodom toga.
Kolega Sensei je to vodio dobro ali ja stvarno iz privatnih razloga nemam vremena za to
Ne bih baš da iznosim neke stvari koje se tiču administracije i moderacije forumaHvala na obrazlozenju. Bez bilo kakvih zlih namera i misli,volela bih da mi objasnite zasto onda ne prepustite moderaciju Senseiju, ako vec nemate vremena? Mozda sam nesto propustila, ali meni je to logicno.
Ako Vi tako kazete. Svakako hvala na izdvojenom vremenu.Ne bih baš da iznosim neke stvari koje se tiču administracije i moderacije foruma