Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kompleksniji su nego sto deluje, ne mogu se meriti s Haustorom, Azrom, Dadom Topicem, Inedxi su kategorija za sebe; no dao bi im veci rejting nego Partibrejkersima, Parnom Valjku, Prljavom Kazalistu, Ribljoj Corbi, da ne racunamo Psihomodo Pop i Majke,Ma oni znaju tri akorda....
Loš bend.
Ali, oki, ukusi su ukusi.
Kompleksniji su nego sto deluje, ne mogu se meriti s Haustorom, Azrom, Dadom Topicem, Inedxi su kategorija za sebe; no dao bi im veci rejting nego Partibrejkersima, Parnom Valjku, Prljavom Kazalistu, Ribljoj Corbi, da ne racunamo Psihomodo Pop i Majke,
tekstovi Kerbera su u proseku losiji, no imaju dobre prelaze, a vokal ih izvlaci, od svih nabrojanih jedino Dado Topic bi bio bolje rangiran, zatim Gale, zatim prazno mesto…
Slazem se, svako ima svoje ukuse i pomalo je besmisleno raspravljati o tome, no hteo sam reci da Kerber uopste nije los bend, po mnogim merilima su jako dobri- pogledaj njihove koncerte, u vecini parametara oduvaju Azru, Stulic se ne moze uporediti sa Galetom koji je po vokalnim sposobnostima za glavu iznad, no Stulicevi tekstovi su neuporedivo bolji, svetska klasa i Azra ima dosta siri obim.Lačni Franz, Obojeni program, Paraf, VIS Idoli, Šarlo akrobata, Termiti... Ukusi.
Pa dobro, nisam ja iz Niš kao neki. A i nekako sam se uvek mimoilazio sa YU rockerima.Ne izmisljaj kojesta![]()
Moj ukus je sve samo ne prefinjen.Hajde izbaci taj svoj "prefinjeni" muzički ukus da ga i mi čujemo.
OK. Mozda mi juznije vise nekako volimo nase.Pa dobro, nisam ja iz Niš kao neki. A i nekako sam se uvek mimoilazio sa YU rockerima.
Jedina grupa koja uživo zvuči svetski , mnogo bolje i energičnije nego na snimku.Kerber baš volim. Odlični su muzičari i Gale ima sjajan glas.
Priznajem, nisu im baš svi tekstovi na visini zadatka, ali to mi ne smeta.