Šta mislite o grupi Kerber?

Šta mislite o grupi Kerber?

• Odlični su

glasova: 12 75,0%
  • Dobri su

glasova: 2 12,5%
  • Nisu loši

glasova: 1 6,3%
  • Ništa posebno

glasova: 1 6,3%
  • Loši su

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    16
Ma oni znaju tri akorda....
Loš bend.
Ali, oki, ukusi su ukusi.
Kompleksniji su nego sto deluje, ne mogu se meriti s Haustorom, Azrom, Dadom Topicem, Inedxi su kategorija za sebe; no dao bi im veci rejting nego Partibrejkersima, Parnom Valjku, Prljavom Kazalistu, Ribljoj Corbi, da ne racunamo Psihomodo Pop i Majke,
tekstovi Kerbera su u proseku losiji, no imaju dobre prelaze, a vokal ih izvlaci, od svih nabrojanih jedino Dado Topic bi bio bolje rangiran, zatim Gale ostali se ne mogu meriti, nisam siguran za pevaca Osvajaca, a pevac Smaka je dobar ali nikad nisam razumeo sta peva.

Kompleksniji su nego sto deluje, ne mogu se meriti s Haustorom, Azrom, Dadom Topicem, Inedxi su kategorija za sebe; no dao bi im veci rejting nego Partibrejkersima, Parnom Valjku, Prljavom Kazalistu, Ribljoj Corbi, da ne racunamo Psihomodo Pop i Majke,
tekstovi Kerbera su u proseku losiji, no imaju dobre prelaze, a vokal ih izvlaci, od svih nabrojanih jedino Dado Topic bi bio bolje rangiran, zatim Gale, zatim prazno mesto…

Lačni Franz, Obojeni program, Paraf, VIS Idoli, Šarlo akrobata, Termiti... Ukusi.

Lačni Franz, Obojeni program, Paraf, VIS Idoli, Šarlo akrobata, Termiti... Ukusi.
Slazem se, svako ima svoje ukuse i pomalo je besmisleno raspravljati o tome, no hteo sam reci da Kerber uopste nije los bend, po mnogim merilima su jako dobri- pogledaj njihove koncerte, u vecini parametara oduvaju Azru, Stulic se ne moze uporediti sa Galetom koji je po vokalnim sposobnostima za glavu iznad, no Stulicevi tekstovi su neuporedivo bolji, svetska klasa i Azra ima dosta siri obim.

PS- zaboravio sam Urbana greota je da ga ne spomenem, nema sirok asortiman pesama, ali odlican vokal, njegov glss mi je omiljeni.

Back