Jaooo Ana Stanitj 
Nju sam slushao kao klinac *ashamed* ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma shta ashamed, bili smo maliNTT:Jaooo Ana Stanitj

To ti je dobro jer si ti to slusala, da si bila malo starija onda ti ne bi bilo toliko dobro.Moon Child:ma shta ashamed, bili smo mali(dobro, ne znam koje si godishte ali verovatno tu negde...)
a meni omiljena pesma bila ona od tapovaca 'i nebo i zemlju ja spojila bih, u vatru i vodu ja skochila bih, i bog bi se plashio kada bi znao, koliko te volim...' heheh![]()
pa bolje i to nego ovo shto sad klinci slushaju![]()
Slusam, ali slabo. Ono njih najvise. Od kad sam cuo u septembru da ce da drze koncert slusam ih svaki dan. Sta cu kad sam se napalionikodim:@...
Slusas li ti nesto pored Exploiteda? Svaki (ili skoro svaki) post na ovoj temi... svaka cast.
ops: A stvarno su dobri. . . Pogotovu su mi sad dobri posle koncerta kad sam cuo kako zvuce. . . Rasturaju. . .. . .:Slusam, ali slabo. Ono njih najvise. Od kad sam cuo u septembru da ce da drze koncert slusam ih svaki dan. Sta cu kad sam se napalioops: A stvarno su dobri. . . Pogotovu su mi sad dobri posle koncerta kad sam cuo kako zvuce. . . Rasturaju. . .
Da je neko drugi pa mozda i da, ali Exploited. . . Tesko!nikodim:Primetih da je skoro svaki post glasio na njihovo ime... ako preteras mozda ti i dosade...
AIR

. . .:Da je neko drugi pa mozda i da, ali Exploited. . . Tesko!
Inace, gle cuda, bas njih slusam![]()