Šta slušate ovih dana?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NTT:
Jaooo Ana Stanitj ;)
Nju sam slushao kao klinac *ashamed* ...
ma shta ashamed, bili smo mali :D (dobro, ne znam koje si godishte ali verovatno tu negde...)
a meni omiljena pesma bila ona od tapovaca 'i nebo i zemlju ja spojila bih, u vatru i vodu ja skochila bih, i bog bi se plashio kada bi znao, koliko te volim...' heheh :D
pa bolje i to nego ovo shto sad klinci slushaju :(

Moon Child:
ma shta ashamed, bili smo mali :D (dobro, ne znam koje si godishte ali verovatno tu negde...)
a meni omiljena pesma bila ona od tapovaca 'i nebo i zemlju ja spojila bih, u vatru i vodu ja skochila bih, i bog bi se plashio kada bi znao, koliko te volim...' heheh :D
pa bolje i to nego ovo shto sad klinci slushaju :(
To ti je dobro jer si ti to slusala, da si bila malo starija onda ti ne bi bilo toliko dobro.
Inace The Exploited!

nikodim:
@...

Slusas li ti nesto pored Exploiteda? Svaki (ili skoro svaki) post na ovoj temi... svaka cast.
Slusam, ali slabo. Ono njih najvise. Od kad sam cuo u septembru da ce da drze koncert slusam ih svaki dan. Sta cu kad sam se napalio :oops: A stvarno su dobri. . . Pogotovu su mi sad dobri posle koncerta kad sam cuo kako zvuce. . . Rasturaju. . .

. . .:
Slusam, ali slabo. Ono njih najvise. Od kad sam cuo u septembru da ce da drze koncert slusam ih svaki dan. Sta cu kad sam se napalio :oops: A stvarno su dobri. . . Pogotovu su mi sad dobri posle koncerta kad sam cuo kako zvuce. . . Rasturaju. . .

Primetih da je skoro svaki post glasio na njihovo ime... ako preteras mozda ti i dosade... ;)

AIR

Oscar Peterson... stari je prava "azdaja"... ;)

jazz_odyssey.jpg

Back