ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
Пошто је ово питање које ће стално бити у жижи интересовања, није згорег да га овде ,,претресемо".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svetolik trpkovic:Trebao si ti da odes kod bratka Ahmadija na onaj skup u Teheranu o navodnom holokaustu da se malo naucis zanata od najboljih .![]()
![]()
Ima onih koji su bili, razumljivo je sto to nece da kazu javno-sta se desilo, krajnje je vreme bilo da VRS ocisti to podrucje od balija koji su svakodnevno ubijali Srpsku decu zene i starce, ko zeli moze i sam da zakljuci da je broj poginulih tokom rata u tom podrucju na stetu srba, broj balija koji se vode navodno kao streljani je smesan a radi se o vojno sposobnim muskarcima tako da ispada da niko od njih za svo to vreme nije umro prirodnom smrcu ili poginuo u borbama, inace VRS je u operaciji Srebrenica 95 imala vise od 100 poginulih boraca normalno ja da su balije imale vise gubitaka u tom vremenu od VRS. Snimak iz Trnova- kada se izvodi neka veca operacija i kad jezesca borba nikom ne pada napamet da cuva par zarobljenika u takvim situacijama je potpuno normalno osloboditi se cuvanja manjeg broja zarobljenika, oni koji su bili u VRS znaju da balije nisu davale ni pet para za svoje zarobljene ili mrtve, jednom prilikom VRS je bila prinudjena da da 27 zivih ljudi za mrtvog kapetana VRS u toj razmeni licnoi sam ucestvovao.filatelista:još jedna u nizu tema za pljuvačinu i svađanje.
ko može tačno ovde da kažem? Ne znam da je iko od forumaša tamo bio.
Ali zato svi sve "znaju".![]()
Balisti su bili na Kosovu za vreme drugo svetskog rata cobane neobrazovani ,a ta tvoja teorija je vrhunac idiotluka i gluposti .Znaci u Srebrenicku enklavu koja je usput bila opkoljena sa Srpskom teritorijom i koje je na kraju pala, su muslimani iz cele Bosne transportovali svoje leseve kroz neprijaeljsku teritoriju da bi ih tamo sahranili i posle su ih isporucivali Srbima kada su je osvojili da ih oni i dalje tamo sahranjuju - bas zanimljivo, jes ti prirodno ovako glup ili vredno treniras ?drbob:Istina je poznata,a istorija to treba i da pokaže.Širom Bosne poginuli balisti,našli su se sahranjeni u Srebrenici.Glupost i još jedna nameštaljka.
Genocida nije bilo,bilo je sporadičnih zločina iz osvete,ali sve je to normalno u ratu.Ako je neko stradao stradali su Srbi,nad kojima je počinjen stvarni genocid.TO JE ZA OSUDU.
Treba svi zločini da budu rasvetljeni i zločinci da budu kažnjeni,ali sve strane treba da učestvuju u rasvetljavanju istine,a ne u plasiranju laži.
Opet tvoje omiljne bolesne temePATHFINDER:Пошто је ово питање које ће стално бити у жижи интересовања, није згорег да га овде ,,претресемо".
alergicna:U Srebrenici su ZLIKOVCI ZVERSKI MUCILI I UBIJALI LJUDE
zar treba jis nesto
Torrente-BG:Nemojmo preterivati.Tamo niko nije mucen vec lepo ubijen streljanjem.
Mucenje je ono sto su recimo radili muslimani u selima pored Drine.Odsecali Srbima glave,usi..i ostale organe i klali.
Да. На људском и религијско-философском нивоу. Али, имамо и политички, историјски... И, онда нек сви престану пребројавање по националној основи.alergicna:POSTOJE SAMO ZLIKOVCI I ZRTVE
Da samo na ljudskom nivouPa koji jos trebaNorma Kampl:Да. На људском и религијско-философском нивоу. Али, имамо и политички, историјски... И, онда нек сви престану пребројавање по националној основи.
И, ето, дакле, то је заправо још један доказ да тамо није било геноцида.
Ја кажем само - није било геноцида. А онај ко то тврди, у ствари дели жртве по националној основи.alergicna:Da samo na ljudskom nivouPa koji jos treba
svi ostali su profitabilni
ALO ZLIKOVCI UBIJAJU LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!
alergicna:POSTOJE SAMO ZLIKOVCI I ZRTVE
svetolik trpkovic:Trebao si ti da odes kod bratka Ahmadija na onaj skup u Teheranu o navodnom holokaustu da se malo naucis zanata od najboljih .![]()
![]()
Jok more ja sam Srbin iz SRBIJE, a vi iz dijaspore ste mnogo sumnjiviji da imate Sokacke krvi do pre dve nedelje nisi znao ni ekavicu da pises seljacino brdjanskaUofC:A ovo sve kaze Hrvat...![]()
Norma Kampl:Ја кажем само - није било геноцида. А онај ко то тврди, у ствари дели жртве по националној основи.
alergicna:Da samo na ljudskom nivouPa koji jos treba
svi ostali su profitabilni
ALO ZLIKOVCI UBIJAJU LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gospodjo,u ratu prvo strada istina 8-)alergicna:POSTOJE SAMO ZLIKOVCI I ZRTVE