Ronnin
Obećava
- Poruka
- 53
Koji auto vozite, planirate isti da menjate i za koji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stari momacki audi a-80,pa porodicni punto
,i motor hondu
![]()
Neku praistorijsku sklopociju.Ne znam tacno koji je tip.Registrovan.Menjam ga za dobar sokovnik ako neko hoce.
Inace u glavnom vozim sluzbeni auto koji je okruglo skuplji 20 puta od ovog mog privatnog.I ljudima sam tada nekako mnogo dopadljiviji.Ne znam sto li.
Moja makina BMW X6 4.0 D 2011 M paket
a za teren 2007 Can-am RENEGADE 800 makina za adrenalin i jurnjavu po prirodi![]()
buljavca, 240 c koji ide na prodaju. udoban, fin, snaga + udobnost, 6v peva, al zadnja vucha koja te na snegu izda, bedna elektronika, velika potrosnja i skupo za odrzavanje su mane koje ne mogu da prodju.
sad kako se situacija promenila okolo, icicu na neki SUV, neka mazga koja radi posao a ne luksuz
merzdan,planiram da ga menjam za brdo bajseva
Preporučujem ti da izabereš bilo šta samo da nije iz KG!Ne vozim nista, nemam dozvolu, ali cu poceti sa ovim.![]()
nem pojma ovako neki sam video u radnji,nije to pravljeno za prodaju vise kao exponat kapiram jer su smesni deloviJel i kod njih vazi isto za BMW?
Pogledajte prilog 346132
Znam da su izbacili jedan model sa kardanskim prenosom, ne mogu da mu nadjem sliku
@Tema:
Trenutno sam pesak, prodao sam belog Stojadina i nemam nameru da kupim nesto u skorije vreme.
Sad službeni, najbolji naravno.
.
Moj bi ti predlog bio da predjes na Citroen C-Crosser i prakticnost i luksuz
https://www.google.rs/search?q=citr...&ei=VBfOVJisFoeCzAO31YCwAg&sqi=2&ved=0CBsQsAQ
A ako ne mozes i Renault Scenic RX4 1.9DCi isto dosta dobar i pouzdan model sa izdrzljivim motorom
eeee, pa nema to u kenjadama, citroen i renault nisu ovde prisutni na trzistu