Ninja94
Obećava
- Poruka
- 86
Ulozio sam dosta koliko sam ocekivaoČudno je da nisi uložio 5000€
2,500e - 3000e
Jer su nakon predjenih 8000km neki delovi poceli da otkazuju
A nasi putevi su takvi da sam morao komplet amortizere i trap da mijenjam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulozio sam dosta koliko sam ocekivaoČudno je da nisi uložio 5000€
PametnoJa to na polovnjacima nisam nikada menjao ali sam kupovao isključivo od vlasnika. U proseku 50-100kkm
Mnogi ne uloze tolliko u 10 godina ili preko 100 000km. Jeli tu ubrajaà,gume, akumulator, servis?U svako polovno auto su potrebna ulaganja
Djelovi su potrošna roba
I sta je tu cudno?
Sto se uvoza tice,znamo da ima svacegaI taj vlasnik je mogao da uzme s placa,to jes morao je uvezen,sad dal ga je on dotero ili praprodavac manje bitno,bitno je odrzavanje
Nije tu toliko presudno održavanje nego lažna kilometraža. Takav auto se raspada svako malo.I taj vlasnik je mogao da uzme s placa,to jes morao je uvezen,sad dal ga je on dotero ili praprodavac manje bitno,bitno je odrzavanje
Zavisi kakvo se auto kupiMnogi ne uloze tolliko u 10 godina ili preko 100 000km. Jeli tu ubrajaà,gume, akumulator, servis?
Svaki je takav uostalom pogledaj cene preko. Nema dobar auto za džabe. Preprodavci donose samo krševe iz reciklažnih dvorišta.Sto se uvoza tice,znamo da ima svacega
Ne kazem da je svaki uvoznik takav ali vecina jeste
Svercuju Servisne knjige
To se vidi po pecatu,rukopisu,nema racun,ja zbog sebe pisem km,datum,sta sam menjao i koliko je kostalo i to sve mogu da pokazem na autu, vecina to ne trazi nego pada na srpsku zvaku,prva farba,nove gume,paket opreme,vozila baba do pijaceSto se uvoza tice,znamo da ima svacega
Ne kazem da je svaki uvoznik takav ali vecina jeste
Svercuju Servisne knjige
Pa niko nece da kupi kad je preko 300 000 a nesto i nisu nize cene,pa i to nije problem povesti elektronicara da izvali jel spustenaNije tu toliko presudno održavanje nego lažna kilometraža. Takav auto se raspada svako malo.
U Holandiji je propisana kazna zatvora za vracenu kilometražuNije tu toliko presudno održavanje nego lažna kilometraža. Takav auto se raspada svako malo.
W je dobar mehanickiNije loše kupovati auto od početnika koji su tek položili. Oni izmenjaju sve u kratkom roku i prodaju. Jedino što je tu lamela upitna.
Dobro si me ispravioVw je odličan auto ali ne i remontovani krševi iz uvoza. Čak i taj zamajac remontuju i on se raspadne već posle par hiljada km.
U Šabac po švabska kolaDa tako je drugar iz šapca kupio dustera na kome je jedan kompletan točak i vešanje - bili od logana![]()
Vidi ovako. U Srbiji je prodaja novih automobila mizerna. Ako izuzmemo službena i flotna vozila. Naročito "golf" klase koja je najtraženija. Jedno 90% vozila na našim putevima je u nekom trenutku uvezeno kao polovno. Da li stara 2,3 godine ili 15 godina nebitno je. Prvi vlasnici su na nivou statističke greške.Pametno
Ovo sto prodaju "posrednici" ko zna koliko je proslo km i koliko vlasnika
Za 10 godina samo u redovne servise uložiš preko 1 000 evra.Mnogi ne uloze tolliko u 10 godina ili preko 100 000km. Jeli tu ubrajaà,gume, akumulator, servis?
Da li će ti dosaditi?Svaki je takav uostalom pogledaj cene preko. Nema dobar auto za džabe. Preprodavci donose samo krševe iz reciklažnih dvorišta.
Podseti me da od tebe ni u ludilu ne kupim auto.Ja sam za sve ove godine i km jednom promenio svećice![]()
Nemoj, kupi nov auto kao ja pa i ti jednom u 50kkm promeni samo svećicePodseti me da od tebe ni u ludilu ne kupim auto.