gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Alekasandar2:
...ma ne naslusala sam ih se uzivo... zarazili me patriotizmom...da mi volimo svoju zemlju kao oni svoju ne bi bili ovde gde smo...naravno uz duzan respekt prema okolnostima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar2:

Andreavk:...ma ne naslusala sam ih se uzivo... zarazili me patriotizmom...da mi volimo svoju zemlju kao oni svoju ne bi bili ovde gde smo...naravno uz duzan respekt prema okolnostima![]()
Andreavk:...ma ne naslusala sam ih se uzivo... zarazili me patriotizmom...da mi volimo svoju zemlju kao oni svoju ne bi bili ovde gde smo...naravno uz duzan respekt prema okolnostima![]()

pumps:Volite je Vi vishe nego sto je oni vole.. samo sto oni nisu bash, toliko, bolesni, jer ljubav je , ipak, bolest![]()

Alekasandar2:
Најсрећнији бих био када би смо имали једну такву партију каква је Републиканска, први бих се учланио.
Морам да спавам, касно је, или рано
Лаку ноћ Андреја
"Кунем ти се Богом
Нећу више с` тобом Андреја!"![]()

већ сатима спава на креветуAndreavk:...pozdravi cicos macosa ako je u blizini![]()

Andreavk:...pa dobro ali oni nisu u nasoj situaciji...otkud znas kako bi se ponasali da jesu![]()
SURbel:Ma kako da se zvala, naravno da siptari nece stati na tome, vec teziti ka punoj nezavisnosti.
Ovo sto ce sada dobiti samo je pocetak na tom putu.
Koga ne mrzi, neka pogleda (naslov je "Kosovo Wins Support For Split From Serbia"):
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/01/25/AR2007012501939.html
Alekasandar2:Зар не мислиш можда да амери пружају подршку Шиптарима као нама Руси 1990-их?
Шта ако је сада трговина у другом смеру: Поклањамо Србији Шиптаре да би смо одобровољили Русе да нам Поклоне Иран или Кореју...
Трговина иде у два смера.
filatelista:Međunarodno pravo nam je veliki saveznik, mogu samo reći, jeb.š međunarodno pravo.
odj.bieremita:Типично размишљање као последица менталног склопа реформског телетабиса и великог присталице и ЧЛАНА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ.![]()
![]()
![]()
Цитат:
Оригинал поставио eremita
Типично размишљање као последица менталног склопа реформског телетабиса и великог присталице и ЧЛАНА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ.
filatelista:odj.bi
Šta bulazniš nesrećniče?eremita:Још нисте ни ЗАСЕЛИ НА ВЛАСТ У СРБИЈИ - А ВЕЋ СТЕ ПОЧЕЛИ СА ИЗДАЈОМ !
Имај у виду да ћете то веома скупо платити! 8-)
Ne znam kako znaš gde je član, a baš me zanima šta bi ti uradio s Kosovom?eremita:Типично размишљање као последица менталног склопа реформског телетабиса и великог присталице и ЧЛАНА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ.![]()
![]()
![]()
Elvin:vidi histeričnog miša... on nekome preti![]()

nesha taxista:Ne znam kako znaš gde je član, a baš me zanima šta bi ti uradio s Kosovom?
Ma sve je to lepo, nego kako bi se to sprovelo? Mislim, šta bi uradili da nam UN recimo kažu nešto kao:'' Ok, vaše je Kosovo, mi odosmo, a vi vidite šta čete, samo bez pucanja''.eremita:Што се чланства тиче, сам се изјаснио.
У вези Косова и Метохије СВЕ ЈЕ ВЕЋ УРАЂЕНО, тј. предлог је суштинска аутономија :
1. Донет је Устав Србије
2. Донете су ДВЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ ПАРЛАМЕНТА.
A prema našem ustavu oni se zovu Albanci, koliko god da ih ima. Ali razlika u brojevima ne menja suštinu i ne daje odgovor na pitanje koje sam postavio na više foruma i nisam nigde dobio suvisli odgovor. Da podsetim: ''jedite_kod_Joa:Према ОЕБСУ има 1.3 милиона шиптара,а не 2 милиона како многи измишљају.
nesha taxista:A prema našem ustavu oni se zovu Albanci, koliko god da ih ima. Ali razlika u brojevima ne menja suštinu i ne daje odgovor na pitanje koje sam postavio na više foruma i nisam nigde dobio suvisli odgovor. Da podsetim: ''
Šta bi uradili da nam UN recimo kažu nešto kao:'' Ok, vaše je Kosovo, mi odosmo, a vi vidite šta čete, samo bez pucanja''.
Како шта би урадили?Па били на коњу...nesha taxista:A prema našem ustavu oni se zovu Albanci, koliko god da ih ima. Ali razlika u brojevima ne menja suštinu i ne daje odgovor na pitanje koje sam postavio na više foruma i nisam nigde dobio suvisli odgovor. Da podsetim: ''
Šta bi uradili da nam UN recimo kažu nešto kao:'' Ok, vaše je Kosovo, mi odosmo, a vi vidite šta čete, samo bez pucanja''.
ja mislim da bi se neki bas obradovali... ostrite braco kame... hahaha.. UN treba da kaze: mozeteda se vratite ali, poslacete policiju kaja ce biti maksimum 50% sa 50% u odnosu na SHPK, zatim vojske koliko ima TMK, narod neka se vrati, svak na svome, i ako ne nadjete kompromis sa njima [albancima] u roku od 12 meseci, mi "preuzimamo" ponovo a vi potpisujete nezavisnost. e ovo bi bilo interesantno uh...nesha taxista:A prema našem ustavu oni se zovu Albanci, koliko god da ih ima. Ali razlika u brojevima ne menja suštinu i ne daje odgovor na pitanje koje sam postavio na više foruma i nisam nigde dobio suvisli odgovor. Da podsetim: ''